HARTELIJK DANK!

JE TRANSFORMATIE REIS GAAT BEGINNEN

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een "THE SHIFT Transformatie traject" geboekt!

Geweldig! Je hebt gekozen om een diepgaande transformatie te ondergaan in je leven met 5 of 10 The Shift Transformatie sessies met Soul Guidance en intuïtieve muziek(therapie). 

Of je nou gekozen hebt voor offline of online sessies. De diepgaande uitwerking ervan zal je leven veranderen en jou bekrachtigen in wie je werkelijk bent!

Bedankt voor je vertrouwen in mijn werk. Ik beloof je dat je hier geen spijt van zult krijgen. Ik ga ‘all the way’ met je op reis op een geheel intuïtieve manier helemaal afgestemd op jou als uniek mens en ziel. 

De eerste sessie heb je nu geboekt, ik kijk er naar uit om met je op reis te gaan. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem contact met me op via de contactpagina.

Over mij

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll to Top