HARTELIJK DANK!

ZOOM CALL IS GEPLAND, JOUW MUZIKALE TRANSFORMATIE REIS ZAL SNEL BEGINNEN...

Geweldig! Je hebt zojuist je Zoom-gesprek geboekt om te beginnen met de 21-daagse Soul Symphony challenge!

Welkom bij de 21-Day Soul Symphony Challenge – een transformerende reis die je zal begeleiden naar de kern van je ware zelf door middel van de kracht van intuïtieve muziek.

Je hebt zojuist je Zoom-gesprek geboekt en betaald voor je Soul Symphony-ervaring.

Ik ben zeer verheugd dat je meedoet en dat je je unieke 7-minuten Soul Symphony piano stuk wilt ontvangen die ik voor je zal gaan componeren. Of eigenlijk is het meer improviseren, puur intuïtief afgestemd op jouw essentie.

Tijdens het Zoom-gesprek zullen we verder bespreken hoe het werkt. Ik kijk ernaar uit om je online te ontmoeten! Als je vooraf vragen hebt, aarzel dan niet om me te vragen! Je kunt contact met me opnemen via de contactpagina.

Over mij

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll to Top