Muziek voor jouw wellness praktijk

Harmoniseer je Wellnesspraktijk met Op Maat Gecomponeerde Muziek in 432Hz

🎵 Harmonie en Healing: Op Maat Gemaakte Muziek voor Jouw Wellnesspraktijk 🎵

Creëer een unieke en serene atmosfeer in je wellnesspraktijk, yoga-studio, meditatieruimte of sauna met unieke op maat gecomponeerde muziek. Mijn naam is Roger Spees, een intuïtief componist gespecialiseerd in het creëren van muziek die diep resoneert met de energie van jouw ruimte en de activiteiten die je aanbiedt.

Elke compositie wordt afgestemd op de unieke vibratie van jouw praktijk en de mensen die je dient, waardoor een diep harmonieuze ervaring ontstaat. Met de speciale afstemming op de helende frequentie van 432Hz, ondersteunt mijn muziek de ontspanning, het welzijn en de spirituele groei van jouw cliënten.

Van het ondersteunen van diepe meditaties tot het verrijken van yogalessen of het bieden van een rustgevende achtergrond in een spa of sauna, ik werk nauw met je samen om een muzikale ervaring te creëren die jouw unieke wellnessmissie versterkt.

🌟 Onderscheid jezelf met Authentieke Klanken:
In een wereld waar standaardmuziek overheerst, is het tijd om op te vallen. Met op maat gecomponeerde muziek geef je jouw wellnesspraktijk een unieke identiteit die een diepe connectie met jouw publiek zal versterken. Kies voor muziek die jouw merk op een onvergetelijke manier onderscheidt.

🎵 Een Samenwerking die Resoneert:
Als ervaren componist begrijp ik het belang van afstemming op jouw visie. In nauwe samenwerking met jou creëer ik muziek die naadloos aansluit bij de unieke sfeer en doelstellingen van jouw wellnesspraktijk. Samen zullen we een geluidservaring ontwerpen die resoneren met zowel jouw bedrijfsfilosofie als de behoeften van je cliënten

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons samen de perfecte muzikale sfeer creëren voor jouw wellnesspraktijk.

 

Liever Live? Ontdek de Mogelijkheden!

Wil je de kracht van live muziek in je praktijk brengen? Ik bied ook live muzieksessies aan die speciaal zijn afgestemd op jouw evenementen of activiteiten. Deze live optredens voegen een extra dimensie van interactie en beleving toe aan jouw sessies, waardoor je cliënten een nog diepere ervaring kunnen ondergaan. Denk aan bijvoorbeeld live intuïtieve muziek tijdens je yoga- of meditatie les of tijdens je (stilte)retraite. 

Als er geen akoestische vleugel of piano aanwezig is, neem ik mijn eigen professionele apparatuur mee (stagepiano en speakers). 

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Als Intuïtief Pianist, Componist en Soul Guide, heb ik een diepe passie voor het creëren van muziek die wellnesspraktijken verrijkt. Mijn muziek, gespeeld op piano, synthesizer, lierharp en kristallen klankschalen, brengt kalmerende vibraties die genezing en harmonie bevorderen. Zeker omdat ik werk met de zuivere frequentie van 432Hz waarop al mijn instrumenten gestemd zijn. 

Ik ben de afgelopen 25 jaar meester geworden in het intuïtief afstemmen op wat er nodig is voor iedere praktijk en ieder mens. Hierdoor kan ik echt unieke muziek creëren die het welzijn en ontspanning bevorderen. Unieke muziek als achtergrond van jouw yoga- of meditatie lessen, massage muziek, sauna of muziek voor jouw coaching praktijk. Want waarom zou je altijd de standaard achtergrond muziek afspelen als je écht unieke muziek kunt gebruiken die mensen in het hier en nu brengt en het hart opent? 

Scroll to Top