HARTELIJK DANK en WELKOM!

JE BENT NU LID VAN MIJN INNER CIRCLE

Veel luisterplezier met de transformerende intuïtieve muziek track in je mailbox

Je hebt zojuist de eerste stap gezet op een wonderbaarlijke reis van harmonie en balans in je leven met intuïtieve muziek en resonantie voor persoonlijke groei.

Een welkomstmail met jouw exclusieve mp3-track is onderweg naar je inbox. Deze speciale compositie is ontworpen om je ziel te raken en je te begeleiden op je pad.

Blijf afgestemd! Je ontvangt binnenkort updates over mijn nieuwste muziekreleases, inspirerende evenementen en workshops die jouw reis naar zelfontdekking en spirituele verlichting zullen verrijken.

In de tussentijd, voel je vrij om de wereld van mijn muziek te verkennen en jezelf te verbinden met de harmonieën die resoneren met jouw unieke levensverhaal.

Welkom aan boord! Samen gaan we een pad van transformatie en muzikale ontdekking bewandelen.

Maar wacht even! Hoe zou het voor je zijn als je niet zomaar een vooraf opgenomen mp3 track ontvangt, die heb je al in je mailbox, maar dit keer een persoonlijke intuïtieve Soul Symphony, in zuivere afstemming op jouw ziel en jouw intentie voor de komende tijd?

Ik componeer die persoonlijk voor je tijdens een 30 minuten zoom call. Lijkt je dat wat? Dit is natuurlijk niet gratis maar je krijgt er ook iets heel bijzonders voor terug. Je kunt hier naar luisteren de eerstvolgende 21 dagen voor extra diepgang en direct resultaat (bewustzijnsverruiming, doorbraken, bekrachtiging en transformatie).
Maar natuurlijk is die track voor de rest van je leven te gebruiken. 

Lijkt je dat wat? 

Over mij

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll to Top