Roger Spees

Ervaar de Helende Kracht van Intuïtieve Muziek en Ontwaak de Harmonieuze Reis van Je Ziel

Laat Intuïtieve Muziek en Soul Guidance Je Leven Verrijken en Transformeren

Welkom bij Roger Spees – Jouw Reis naar Zelfontdekking en Muzikale Inspiratie

🌟 Ontdek Je Ware Zelf: In een wereld vol hectiek, biedt intuïtieve muziek de sleutel om weer in contact te komen met je innerlijke kern. Ervaar de betoverende klanken die je ziel raken en je diepste potentieel onthullen.

🎶 Betoverende once in a lifetime Privé Concerten: Laat je meevoeren door de klanken van mijn intuïtieve pianospel tijdens een exclusief privéconcert. Een unieke gelegenheid om te vertragen, te voelen en in verbinding te komen met je ware zelf en je leven te verrijken.

🎼 Een Symfonie van Jouw Ziel: Geef leven aan je visie met op maat gemaakte muziek die de essentie van jouw verhaal omarmt. Elke noot, elke melodie, weeft samen om jouw unieke reis te begeleiden.

🌌 Transformeer je Leven met The Shift: Ontdek The Shift – mijn diepgaande transformatieprogramma dat je gedurende 5 weken begeleidt naar een leven vol vreugde, positiviteit en vervulling. Samen herzien we jouw perspectief en openen nieuwe mogelijkheden.

🎓 Meesterschap in Muziek vanuit je Hart: Ontdek de kracht van intuïtief pianospel tijdens mijn meeslepende masterclasses. Leer niet alleen melodieën te creëren, maar ontdek ook nieuwe lagen van expressie en creativiteit in jezelf. Laat je bladmuziek los en leer vrij improviseren op gevoel.

Waarom Roger Spees?

Mijn passie drijft voort uit het geloof dat intuïtieve muziek en transformatie een synergie vormen die ons dieper verbindt met ons ware potentieel. Als Intuïtieve Pianist en Zielsgids is mijn doel om jouw innerlijke reis te begeleiden en de kracht van intuïtieve muziek in te zetten om verandering te creëren.

Wat Kun Je Verwachten?

🌟 Ervaar de emotionele resonantie van live intuïtieve muziek tijdens een diepgaand privéconcert met Soul Guidance, speciaal voor jou uitgevoerd.

🎶 Laat op maat gemaakte composities jouw unieke verhaal vertellen, waarbij melodieën zich weven rond jouw visie en identiteit.

🌈 Ontdek nieuwe dimensies van bewustzijn en welzijn met The Shift, een intensief 5-weken durend transformatieprogramma.

🎓 Duik in de kunst van intuïtief pianospel en ontdek nieuwe manieren om jezelf uit te drukken in mijn meesterlijke masterclasses.

Ben Je Klaar om Jouw Reis te Beginnen?

🚀 Boek Jouw Innerlijke Symfonie: Stap in de wereld van live muziek die direct je ziel raakt. Begin je reis met de 21 Day Soul Symphony challenge of ervaar direct een persoonlijk en exclusief Soul Symphony privéconcert.

🎶 Laat Jouw Melodie Creëren: Geef jouw visie een stem met een op maat gemaakte compositie.

🌟 Ontdek The Shift: Omarm verandering en laat de kracht van 5 weken persoonlijke transformatie op je inwerken.

🎓 Leer Muzikaal Meesterschap: Verrijk jezelf met de kunst van intuïtief pianospel en ontdek nieuwe lagen van expressie.

Dompel Jezelf Onder in de Samensmelting van Muziek en Groei bij Roger Spees

Ik nodig je uit om samen met mij op reis te gaan naar transformatie, creativiteit en zelfontdekking. Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? De deuren naar verandering staan wagenwijd open. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en elkaars leven kunnen verrijken.


Let the flow of my music move you into new paradigms

Testimonials

Luister en ervaar hoe mijn muziek klinkt...

Over mij

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist/musicus, componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll to Top