Muzikale Verhalen voor Jouw Bedrijf

Creëer Een Unieke Klankidentiteit

Op Maat Gemaakte Muzikale Composities: Ontgrendel de Muzikale Ziel van Jouw Bedrijf

Duik in de kunst van op maat gemaakte muzikale composities, waar elke noot en melodie de identiteit en missie van jouw bedrijf tot leven wekt. Ik ben Roger Spees, jouw gids in deze creatieve reis, waarbij jouw merkverhaal wordt vertaald naar muziek die resoneert en inspireert. Van kenmerkende soundtracks tot unieke jingles voor je podcast, mijn benadering garandeert muziek die perfect aansluit bij jouw unieke bedrijfsverhaal en je missie en visie. 

Waarom Kiezen voor Op Maat Gemaakte Muziek?

  • Unieke Branding: Elke noot, elke melodie is zorgvuldig gecomponeerd om jouw merkverhaal te vertellen, waardoor je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Van het versterken van je branding tot het verbeteren van de klantenervaring, de juiste muziek kan de perceptie van je bedrijf transformeren.
  • Emotionele Connectie: Muziek die specifiek voor jouw merk / personal brand is gemaakt, kan dieper resoneren met het publiek en een sterkere emotionele band creëren.
  • Flexibiliteit en Afstemming: Op maat gemaakte composities kunnen nauwkeurig worden afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van het bedrijf.
  • Verhaalvertelling: Muziek op maat draagt bij aan het vertellen van het merkverhaal op een coherente en meeslepende manier.
Een Samenwerking die Resoneert

Als ervaren componist begrijp ik het belang van afstemming op jouw visie en de uniciteit van je (persoonlijk) merk. In een nauwe samenwerking creëren we muziek die jouw bedrijfsfilosofie versterkt en naadloos aansluit bij jouw doelstellingen. Samen zetten we jouw visie om in een muzikale realiteit die je merk onderscheidt en je boodschap versterkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een Discovery Call om jouw behoeften en ideeën te bespreken, en ontdek hoe we samen jouw merk kunnen verrijken met de kracht van muziek.

Ook unieke afgestemde live muziek mogelijk! 

In aanvulling op de op maat gemaakte composities, bied ik ook live muziekoptredens aan die speciaal zijn afgestemd op jouw bedrijf. Ideaal voor seminars, webinars, en andere bedrijfsevenementen, waar mijn live optredens een unieke sfeer en diepgang toevoegen.

Deze live muzieksessies zijn ontworpen om de geest van jouw evenement te weerspiegelen, de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten en een onvergetelijke ervaring te bieden. Bovendien heeft live muziek een waarde verhogend effect op je gasten én het helpt alle informatie uit bijvoorbeeld lezingen en workshops beter te integreren. Laat je gasten echt landen met muziek en met een rustig hoofd naar huis gaan. 

Als er geen akoestische vleugel of piano aanwezig is, neem ik mijn eigen professionele apparatuur mee (stagepiano en speakers). 

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Ik ondersteun bedrijven met op maat gemaakte muzikale composities, gebruikmakend van mijn brede vaardigheden als multi-instrumentalist. Mijn aanpak is uniek en intuïtief, gericht op het creëren van een unieke klankidentiteit die resoneren met de waarden en boodschap van elk bedrijf en persoon.

Scroll to Top