Filmmakers: Vertaal je Visie in Muziek

Cinematic Soundscapes die Jouw Verhaal Versterken

Intuïtieve Filmcomposities: Jouw Verhaal, Onze Muziek

Stap in de wereld van intuïtieve filmcomposities, waar jouw cinematografische visie tot leven komt door de kracht van muziek. Als intuïtief componist werk ik, Roger Spees, anders dan traditionele componisten. Mijn benadering is diep persoonlijk, gericht op het vangen van de emoties en verhalen in jouw film.

Ik bied een unieke service waarbij ik nauw samenwerk met jou en je team, inclusief de regisseur, om muziek te creëren die perfect aansluit bij de sfeer en het verhaal van je film. Door mijn vaardigheden in improvisatie en mijn gevoel voor storytelling, kan ik de juiste muzikale ondersteuning bieden voor elke scène.

Een Diepgaande Samenwerking Dit is geen standaard compositieproces. Ik verdiep me in je project, voel de emoties en werk samen met andere musici om een soundscape te creëren die jouw film naar een hoger niveau tilt. Het resultaat is een authentieke en meeslepende muzikale ervaring die je film uniek maakt.

Ben je klaar om jouw filmproject te transformeren met muziek die recht uit het hart komt? Laten we samenwerken en jouw film voorzien van een soundtrack die net zo memorabel is als het verhaal zelf.

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Als ervaren multi-instrumentalist en componist, breng ik jouw filmverhalen tot leven met muziek die in het moment wordt gecreëerd. Mijn benadering is uniek voor de filmindustrie; ik schrijf niet op traditionele wijze, maar gebruik intuïtie en gevoel om elke scène te versterken met afgestemde, dynamische composities

Scroll to Top