Muzikale Resonantie Sessies

Een Harmonische Ontdekkingstocht naar Je Ware Zelf
Onder Bezielde Begeleiding van Roger Spees

Ontdek je Innerlijke Harmonie en Vrijheid, Transformeer je Leven

Ontwaak Jouw Innerlijke Harmonie met Muzikale Resonantie

Hallo, ik ben Roger Spees, niet alleen jouw gids maar ook een medereiziger op het pad van muzikale ontdekking. Mijn leven veranderde door de kracht van muzikale resonantie, en ik heb gezien hoe het talloze anderen heeft getransformeerd. Deze reis naar binnen, aangedreven door de magie van intuïtieve muziek, heeft mij en mijn cliënten geholpen om diepere harmonie en zelfinzicht te vinden.

Jouw Traject van Transformatie Ben je klaar om jezelf op een nieuwe manier te ontdekken? Ik nodig je uit om deel te nemen aan een traject van muzikale resonantie. Door middel van persoonlijke sessies, getuned op de natuurlijke frequentie van het universum, open ik een wereld waar jouw innerlijke verhaal weerklinkt in elke noot. Klanten die dit pad met mij hebben bewandeld, ervaren keer op keer diepe, milde transformaties.

Een Persoonlijke Muzikale Echo Na elke sessie krijg je een professionele opname van jouw muzikale reis. Deze opname is een spiegel die niet alleen weergeeft wat er tijdens de sessie is gebeurd, maar ook een gids is voor toekomstige zelfontdekking en groei.

Investeer in Je Groei
De investering in een Muzikale Resonantie Sessie is een stap naar diepgaande verandering. Voor een 2-uur durende sessie bedraagt de investering €297. Dit weerspiegelt de waarde, kwaliteit en diepte van de ervaring die je zult ondergaan en de levenslange verdieping met de mp3(‘s) die je krijgt na de sessie. (€222,- voor de 2 uur coaching sessie en €75 voor de unieke muziek opname). Wil je liever besparen op tijd, dan is een 1,5 uur sessie 

Speciale Kerst Aanbieding! Begin 2024 goed. Kies direct voor meerdere sessies. Om je te ondersteunen op deze reis, bied ik nu een speciaal traject aan: de eerste drie sessies voor slechts €777, een besparing van €114 vergeleken met losse sessies.
Of ga direct de complete diepte in en transformeer je leven met een pakket van tien sessies voor slechts €2222, wat neerkomt op een korting van bijna €750!

Begin Jouw Reis Vandaag Ben je klaar om de diepten van je ziel te verkennen en een blijvende verandering in je leven te ervaren? Neem contact op en begin aan jouw pad naar innerlijke harmonie en vrede, met elke noot die een deel van jouw unieke verhaal vertelt. Of druk direct op de knop hieronder om de eerste sessie in te boeken. Wil je wat meer weten over de sessie, lees dan gerust eerst verder. 

Ontwaak Jouw Innerlijke Harmonie met Muzikale Resonantie

Hallo, ik ben Roger Spees, jouw gids op de meest buitengewone reis die je ooit zult maken – een reis naar je innerlijke zelf via de kracht van muziek. Als intuïtief pianist en muzikaal alchemist open ik deuren naar diepe zelfontdekking en transformatie.

Voel Je De Roep van Binnen?
Heb je ooit gevoeld dat er meer in jou schuilt dan wat je tot nu toe hebt ervaren? Dat er een diepere resonantie en harmonie is die wacht om ontdekt te worden? Deze reis is voor jou. Voor hen die meer zoeken dan wat het oog ziet, voor de moedigen die bereid zijn om hun innerlijke waarheid te verkennen.

Wat Biedt Muzikale Resonantie?
Muzikale Resonantie is meer dan muziek. Het is een reflectie van jouw ziel, een spiegel die je uitnodigt om dieper in jezelf te duiken. Met de resonantie van 432Hz, de natuurlijke frequentie van het universum, creëer ik muzikale composities die je hart raken en je ziel beroeren.

Jouw Persoonlijke Ervaring
Elke sessie is uniek, net als jij. We beginnen met een dialoog, een moment van delen en verbinding, gevolgd door een intuïtieve muzikale reis die specifiek voor jou wordt gecreëerd. Dit is een veilige ruimte waar je mag loslaten, voelen, en transformeren.

De Kracht van Persoonlijke Muziek
Je ontvangt een professionele opname van je sessie – jouw persoonlijke muzikale echo. Deze opname is een krachtig hulpmiddel voor reflectie en groei, een blijvende herinnering aan jouw reis naar binnen.

Investeer in Je Groei
De investering in een Muzikale Resonantie Sessie is een stap naar diepgaande verandering. Voor een 2-uur durende sessie bedraagt de investering €297. Dit weerspiegelt de waarde, kwaliteit en diepte van de ervaring die je zult ondergaan en de levenslange verdieping met de mp3(‘s) die je krijgt na de sessie. (€222,- voor de 2 uur coaching sessie en €75 voor de unieke muziek opname)

Begin Jouw Reis
Ben je klaar om de diepten van je ziel te verkennen en de harmonie binnenin jezelf te ontdekken? Neem contact op of druk op de knop verderop deze pagina om je sessie te boeken en begin aan een reis van transformatie en zelfontdekking. Dit is jouw moment. Jouw pad naar echte harmonie en innerlijke vrede begint hier.

Ontdek de Helende Kracht van Muzikale Resonantie: Jouw Reis naar Authentieke Zelfontdekking

Hallo, ik ben Roger Spees, jouw gids in de wereld van muziek, bewustzijn en transformatie. Met mijn Muzikale Resonantie Sessies nodig ik je uit op een unieke reis, waar muziek niet alleen een klank is, maar een brug naar je ware zelf.

Voel Je Het Verlangen Naar Diepere Verbondenheid?

Voel je je overweldigd door de chaos om je heen en de onrust in jezelf? Ben je op zoek naar helderheid en authentieke afstemming? Deze sessies zijn voor jou, de moedige ontdekkingsreiziger, klaar om de diepte in te duiken en je authentieke resonantie te ervaren – jouw unieke klank in deze wereld.

Waarom Kiezen Voor Muzikale Resonantie?

Waar traditionele methoden tekortschieten, begint de magie van muzikale resonantie. Het is een directe brug naar jouw innerlijke wereld, een spiegel die je zacht en liefdevol confronteert met wat er in jou leeft. Door intuïtieve muziek te channelen, creëer ik een veilige ruimte voor reflectie, loslaten en transformatie.

Het Proces en Wat Je Mag Verwachten

We beginnen bij je essentie en van daaruit spiegel ik muziek die resonantie vindt met alle lagen van je zijn. Deze diepgaande en zuivere energetische muzikale therapie activeert bewustwording en transformatie, en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

De Resultaten: Heling op Alle Lagen

Je zult ervaren dat deze resonantie heling biedt op emotioneel, lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Je krijgt helderder contact met je hogere zelf, en je leert leven vanuit je ware kracht. Het resultaat is een helderder hoofd, een lichter hart en een leven afgestemd op je diepste verlangens en hoogste goed.

Jouw Persoonlijke Muzikale Reis

Of je nu op zoek bent naar een privésessie, een groepssessie wilt bijwonen of een van mijn live-optredens wilt ervaren, ik nodig je uit om mee te gaan op deze bijzondere reis. Laten we samen de schoonheid van intuïtieve muziek en bewustzijnsbegeleiding omarmen om jouw volledige potentieel te ontgrendelen.

Ben je klaar voor dit muzikale en bezielde avontuur? Neem contact op, boek je sessie, en laat ons samen een leven creëren dat in lijn is met jouw authentieke zelf.

Voel Je Het Verlangen Naar Diepere Verbondenheid?
Voel je je overweldigd door de chaos om je heen en de onrust in jezelf? Is je hoofd een nooit eindigende mallemolen van gedachten en zorgen? Ben je de passie en zingeving in je leven kwijt en vraag je je af ‘Is dit alles?’ Je bent hier niet per toeval.

Dit is voor de Ontdekkingsreizigers:
Deze sessies zijn voor degenen die verder willen kijken dan het oppervlakkige, die bereid zijn om de diepte in te duiken, voorbij het bekende. Hier gaat het niet om het analyseren van problemen, maar om het ervaren en voelen van jouw authentieke resonantie, jouw unieke klank in deze wereld.

Dit is voor de moedigen die bereid zijn om te luisteren naar de subtiele, maar krachtige taal van muziek en resonantie. Het is voor degenen die verlangen naar authentiek leiderschap, naar leven en handelen vanuit een plek van innerlijke waarheid en afstemming.

Waarom Kies je Voor Resonantie en Intuïtieve Muziek?
In een wereld die steeds complexer en veeleisender wordt, verlangen vele van ons naar een diepere verbinding met onze innerlijke essentie, naar helderheid te midden van de chaos. Traditionele gesprekscoaching kan inzichtelijk zijn, maar raakt vaak niet de diepe lagen van ons zijn. Daar waar woorden tekort schieten, daar begint de magie van resonantie en intuïtieve muziek. Het is een directe brug naar jouw innerlijke wereld, een spiegel die je zacht en liefdevol confronteert met wat er in jou leeft.

Wat Mag Je Verwachten?
Ik nodig je uit voor een diepgaande resonantie-ervaring die verder gaat dan het gewone. Hier, in een veilige en bekrachtigende omgeving, bied ik je een ruimte waar intuïtieve muziek en resonantie samenkomen om je te begeleiden naar jouw kern, jouw hoogste potentieel. Hier maken intuïtieve klanken in de helende 432Hz-stemming contact met plekken in jou die voorheen ontoegankelijk waren.

Het Proces
We beginnen bij je essentie, je hoogste potentie, en van daaruit begin ik muziek te spiegelen in resonantie met de lagen daaromheen. Door vanuit de kern naar buiten te werken, door je lichaam en alle energetische lagen heen, worden delen aangetrilt die gehoord en gevoeld mogen worden. Dit zorgt voor direct bewustzijn van die lagen die niet resoneren met wie je werkelijk bent.

Het is een diepgaande en zuivere energetische muzikale therapie die bewustwording en transformatie bewerkstelligt én het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert.

De Resultaten
Deze resonantie vorm biedt heling op alle lagen: emotioneel, lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Je krijgt weer helderder contact met je hogere zelf en je ziel, en kunt weer gaan leven waarvoor je hier werkelijk bent, in je kracht. Het resultaat? Een helderder hoofd, een lichter hart en een leven afgestemd op je diepste verlangens en hoogste goed.

Mijn Ervaring
Dé helingsvorm van deze nieuwe tijd wacht op jou: klank, resonantie en intuïtieve muziek. Dit is waar ik inmiddels 20 jaar mee werk en mezelf in ontwikkeld heb door steeds diepere ervaring met mezelf en mijn klanten. Dat is wat ik, Roger Spees, te brengen heb.

Verdiep Je Ervaring met Mijn Muziek op Spotify

Ontdek de essentie van Muzikale Resonantie en laat je meevoeren door de harmonieën van mijn persoonlijke creaties. Terwijl je verder leest, nodig ik je uit om te luisteren naar mijn nieuwste tracks op Spotify, een zorgvuldig samengestelde selectie van composities die je een dieper inzicht geven in de wereld van intuïtieve muziek. Dompel jezelf onder in de klanken en voel hoe ze resoneren met jouw innerlijke wereld en lees vervolgens rustig verder.

Jouw Ervaringsreis in Muzikale Resonantie

“Roger Spees hier, jouw persoonlijke gids op een muzikale ontdekkingsreis naar innerlijke harmonie en resonantie.”

Een Oase van Rust en Energie

In mijn studio, een plek van rust en positieve energie, beginnen we onze reis met een open dialoog, gevolgd door een diepe duik in intuïtieve muziek, afgestemd op jouw persoonlijke frequentie in 432Hz.

Diepe Connectie met je Ziel

De muziek die ik creëer, spreekt direct tot je ziel, onthult verborgen gevoelens en ondersteunt zelfinzicht en transformatie. Elke sessie is een unieke ervaring, aangepast aan jouw individuele behoeften en energie.

Jouw Investering in Persoonlijke Groei

Een Muzikale Resonantie Sessie is een investering in jezelf en je toekomstige groei. De standaard investering voor een 2-uur durende sessie bedraagt €327. Dit omvat een persoonlijk afgestemde ervaring en alle professioneel opgenomen muziek die tijdens onze tijd samen wordt gecreëerd.

Introductiekorting: Nu eerste sessie voor €297

 • 2-uur durende sessie: €297
 • 1,5-uur durende sessie: €227

Deze investering biedt niet alleen onmiddellijke inzichten en harmonie, maar ook langdurige hulpmiddelen voor persoonlijke groei en zelfreflectie.

Een Symfonie van Jouw Ontwikkeling

Hoewel een enkele sessie al impactvol is, bieden meerdere sessies de mogelijkheid om dieper in jouw groeiproces te duiken en blijvende verandering te realiseren. Beschouw het als een symfonie van je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw Persoonlijke Muzikale Echo

Na elke sessie ontvang je een professionele opname van alle muziek die is gecreëerd yijdens de sessie, een blijvende bron van troost en inspiratie om de ervaring te integreren en te herbeleven.

Neem contact op en zet vandaag nog jouw stap naar diepgaande verandering.

Dieper Duiken: De Essentie van Muzikale Resonantie

Hoe Werken de Sessies?
Elke Muzikale Resonantie Sessie is een intieme dialoog tussen jou en de muziek. We starten met een verkennend gesprek waarin je jouw huidige staat, verlangens en uitdagingen deelt. Vervolgens begeleid ik je op een muzikale reis, waarbij ik spontaan muziek channel die jouw innerlijke verhaal vertelt en reflecteert.

Wat Maakt Deze Sessies Uniek?

 • Intuïtie en Afstemming: Ik stem me af op jouw energie en gebruik mijn intuïtie om muziek te creëren die jouw unieke trillingen weerspiegelt.
 • Diverse Instrumenten: Met een scala aan instrumenten, van piano tot fluit, creëer ik een rijke, meeslepende geluidsbeleving.
 • Diepe Transformatie: De muziek werkt op subtiele niveaus, bevrijdt geblokkeerde emoties, en opent paden naar zelfinzicht en transformatie.

Ervaar een Stukje Muziek
 [Hier kan je een audiobestand of link naar een muziekfragment plaatsen, als voorproefje van wat klanten kunnen verwachten.]

Jouw Gids en Medereiziger Als jouw gids, zet ik mijn jarenlange ervaring en diep begrip van muzikale heling in om jou te ondersteunen. Samen ontdekken we de tonen en melodieën die jouw innerlijke reis weerspiegelen en verrijken.

Een Levensveranderende Ervaring Veel klanten vinden dat deze sessies niet alleen een moment van heling zijn, maar een keerpunt naar een rijker, meer afgestemd leven. Muzikale Resonantie biedt je de kans om:

 • Innerlijke Vrede te Vinden: Ervaar een diep gevoel van rust en balans.
 • Zelfbewustzijn te Verhogen: Krijg inzichten in je diepste zelf en je levenspad.
 • Creativiteit te Ontgrendelen: Open nieuwe deuren naar creatieve expressie en mogelijkheden.

Begin Jouw Muzikale Reis Ben je klaar om de diepe resonantie van jouw ziel te ervaren en te ontdekken wat er mogelijk is als je afstemt op je ware zelf? Neem contact op om je sessie te boeken en zet de eerste stap op een buitengewone reis van muzikale ontdekking en persoonlijke groei.

Jouw Ervaringsreis in Muzikale Resonantie met Roger Spees

“Als jouw gids, Roger Spees, neem ik je mee op een unieke muzikale reis, diep verbonden met je innerlijke harmonie en resonantie.”

Een Persoonlijke en Intuïtieve Ervaring
Welkom in mijn studio, een plek van rust en transformatie. Jouw sessie begint met een openhartige dialoog om jouw behoeften te verkennen. Daarna begeleid ik je met intuïtieve muziek, afgestemd op jouw unieke energie en intenties, gespeeld in de helende frequentie van 432Hz.

Wat de Sessie Inhoudt:

 • Een veilige en liefdevolle omgeving voor zelfontdekking.
 • Intuïtieve muziekcreatie, afgestemd op jouw persoonlijke resonantie.
 • Gebruik van diverse instrumenten en technieken voor een diepgaande ervaring.
 • Persoonlijke aandacht voor jouw emotionele en spirituele reis.

Jouw Investering in Transformatie
De investering voor deze diepgaande ervaring is een reflectie van de waarde die het biedt:

 • Standaard 2-uur sessie: €327 (Introductiekorting: €297).
 • 1,5-uur sessie: €227. Deze investering omvat een professioneel opgenomen MP3 van de sessie, wat een blijvend hulpmiddel is voor jouw zelfontdekking en groei.

Je Persoonlijke Muzikale Echo
Naast de live ervaring, ontvang je een professionele opname van jouw sessie. Deze opname is een waardevol geschenk dat je helpt de ervaring te integreren en te herbeleven. Het is niet alleen een herinnering, maar een levende echo van jouw persoonlijke groeiproces.

Waarom Kiezen voor Muzikale Resonantie?

 • Directe verbinding met jouw innerlijke zelf.
 • Een unieke en transformerende ervaring, afgestemd op jouw behoeften.
 • Professionele opname van jouw sessie voor blijvende reflectie en groei.

Ben je klaar om jezelf te verdiepen in deze unieke ervaring? Neem contact op om jouw persoonlijke reis naar zelfontdekking en transformatie te beginnen.

Je Ervaringsreis: Een Harmonieuze Ontdekkingstocht

“Roger Spees hier, jouw persoonlijke Spees-holder, die je begeleidt op een muzikale ontdekkingsreis naar je eigen innerlijke harmonie en resonantie.”

Welkom in mijn studio, een oase van rust en liefdevolle energie, waar jouw muzikale ontdekkingsreis naar innerlijke harmonie begint. Ik ben Roger Spees, jouw gids in deze ervaring. We starten met een openhartige dialoog, waarin jij vrijuit kunt delen wat je voelt, wenst en nodig hebt in een veilige, oordeelvrije omgeving.

Terwijl je ontspant in een comfortabele stoel, neem ik plaats achter mijn vleugel en begin ik jouw reis te begeleiden. Met jouw intenties als kompas creëer ik intuïtieve muziek in de helende 432Hz frequentie, bedoeld om je energieveld in balans te brengen en eventuele blokkades zachtjes op te heffen.

De muziek spreekt direct tot je ziel, openbaart verborgen gevoelens en ondersteunt je in zelfinzicht en transformatie. Elke noot is een balsem voor je innerlijke wereld, begeleidend in jouw proces van groei en zelfontdekking

De Essentie van Onze Samenwerking: Jouw Pad naar Harmonie en Zelfinzicht

In onze één-op-één sessies creëren we samen een veilige haven voor jouw persoonlijke groei. Ik, Roger Spees, als jouw Zielsresonantie gids, maak gebruik van de transformerende kracht van muziek om je te helpen diepere verbindingen met jezelf te ontdekken en emotionele barrières te doorbreken.

Deze reis is meer dan muziek; het is een op maat gemaakte ervaring die zich aanpast aan jouw unieke behoeften. We kunnen verschillende instrumenten en technieken integreren, afgestemd op wat op dat moment voor jou het meest resoneert.

Elke sessie is een intuïtieve stroom van klank en beweging, een totale ervaring die elk aspect van je wezen aanspreekt en omarmt, versterkt door mijn toewijding en compassie voor jouw proces.

Wat Kun Je Van Mij Verwachten: Jouw Gids naar Innerlijke Harmonie

Als jouw gids en toegewijde Spees-holder, beloof ik een ervaring die diep resoneren met je ware zelf. Elke sessie is een unieke compositie, afgestemd op jouw persoonlijke energie en behoeften, waarbij ik de subtiele kunst van intuïtieve muziek gebruik om de deuren naar zelfontdekking te openen.

Je kunt diepgaande inzichten verwachten die verborgen liggen in de muzikale noten, wat leidt tot echte transformatie. Dit is geen vluchtige ervaring, maar een uitnodiging tot een blijvende verandering, een reis naar je authentieke zelf en volledige potentieel.

Als een natuurlijke gids, gebaseerd op mijn inzichten als een Splenic Projector (volgens Human Design), creëer ik een veilige en helende ruimte waarin je vrij kunt verkennen en resoneren. Mijn rol is om je te begeleiden in het vinden van harmonie en vrijheid, en je te helpen je ware zelf te omarmen.

De Uitkomst van Jouw Reis: Diepe Transformatie en Verbinding

Stel je voor dat je onze sessie afrondt met een hernieuwd gevoel van innerlijke vrede en zelfverbinding. Deze ervaring biedt je niet alleen momenten van rust, maar ook heldere inzichten voor je toekomstige pad. Je verlaat de sessie met een hernieuwde zingeving en passie, klaar om de wereld tegemoet te treden vanuit een plek van authentieke kracht en harmonie.

De transformatie die je ondergaat is diepgaand en blijvend. Het gaat verder dan tijdelijke ontspanning; het is een reis naar ware zelfontdekking en het afstemmen op je hoogste potentieel. De ervaringen en inzichten die je opdoet tijdens onze sessies resulteren in blijvende veranderingen, waardoor je een leven kunt leiden dat in harmonie is met je diepste verlangens en ambities.

Jouw Persoonlijke Muzikale Echo: Een Venster naar Diepere Zelfontdekking

Elke Muzikale Resonantie Sessie die je ondergaat is een uniek hoofdstuk in jouw levensverhaal. Als een blijvend geschenk van deze reis, ontvang je een professioneel vervaardigde opname van de intuïtieve muziek die tijdens onze sessie tot leven kwam. Deze opname, zorgvuldig gemixt en gemasterd, is een authentieke weergave van jouw emotionele en spirituele staat op dat moment, vastgelegd in harmonieën en melodieën.

Dit is meer dan een opname; het is een persoonlijke muzikale echo die je verbindt met die momenten van openbaring en transformatie. Het biedt je een weg terug naar de rust en het inzicht dat je ervaren hebt in iedere sessie, een sleutel tot een innerlijke wereld van kalmte en wijsheid. Telkens wanneer je luistert, herontdek je de resonantie en de vibraties die we samen hebben gecreëerd en krijg je de gelegenheid om je ervaring te verdiepen en te integreren in je dagelijks leven.

Deze opname is niet slechts een herinnering, maar een levende, resonante begeleider die je steunt op je pad van groei en zelfontdekking, een manifestatie van je reis en de kracht van je intenties. Inbegrepen bij elke sessie, is het een teken van mijn toewijding aan jouw voortdurende transformatie en een hulpmiddel voor blijvende zelfrealisatie.

Jouw Investering: Een Stap naar Diepgaande Verandering

De investering in een Muzikale Resonantie Sessie is een investering in jezelf en je toekomstige groei. Voor een 2-uur durende sessie, waarin je een diepgaande, persoonlijk afgestemde ervaring en intuïtieve muziekcreatie ontvangt, bedraagt de standaard investering €327. Deze prijs omvat niet alleen de sessie zelf, maar ook alle professioneel opgenomen muziek die tijdens onze tijd samen wordt gecreëerd, specifiek afgestemd op jouw unieke energie en behoeften.

Hoewel een enkele sessie al krachtig is, ligt de ware kracht in een reeks van sessies, waarbij we dieper kunnen duiken in jouw persoonlijke groeiproces en een continuïteit van transformatie en zelfontdekking kunnen opbouwen. Denk aan het als een symfonie; elke sessie draagt bij aan het vormen van een rijker en vollediger verhaal van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Introductie korting. Nu eerste sessie €297,-

 

 • 2-uur durende sessie: €297
 • 1,5-uur durende sessie: €227

Deze investering brengt je niet alleen onmiddellijke inzichten en een gevoel van vrede, maar biedt ook langdurige hulpmiddelen voor persoonlijke groei en zelfreflectie. Het is een stap op een pad dat leidt naar blijvende transformatie en een diepere verbinding met je ware zelf

Wat Jouw Investering Je Brengt: Transformatieve Voordelen

Jouw investering in een Muzikale Resonantie Sessie opent de deur naar een wereld van zelfontdekking en harmonie. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Persoonlijk Afgestemde Sessie: Elke sessie is een unieke ervaring, volledig afgestemd op jouw behoeften en energie. Samen met mij, Roger Spees, verken je jouw innerlijke wereld in een veilige en ondersteunende omgeving.
 • Live Muzikale Reflectie: De kern van jouw sessie is de live, intuïtieve muziek die in het moment wordt gecreëerd, resonerend met jouw unieke essentie en zielsuitdrukking.
 • Diepgaande Inzichten: Na de muzikale reis delen we inzichten en reflecteren we samen op jouw ervaringen, waarbij we licht werpen op diepere lagen van jouw bewustzijn.
 • Intuïtieve Begeleiding: We verdiepen de ervaring met technieken zoals stem- en ademwerk, altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt, om maximale resonantie en heling te bevorderen.
 • Jouw Muzikale Geschenk: Na afloop ontvang je een professioneel opgenomen, gemixte en gemasterde opname van de muziek, een blijvende bron van troost en inspiratie die je helpt de ervaring te integreren en te herbeleven.

Deze investering biedt je niet alleen een moment van rust en inzicht, maar ook duurzame instrumenten voor jouw persoonlijke groei en zelfreflectie, een pad naar authentieke zelfrealisatie en diepere levensvervulling.

Stap in Jouw Resonantie Reis

Ben je klaar om de diepe resonantie binnen jezelf te verkennen door de magie van intuïtieve muziek? Sta jezelf deze unieke ervaring van zelfontdekking en resonantie toe. Klik hieronder op de knop om jouw Intuïtieve Sessie te boeken. Je innerlijke afstemming wacht op je, en dit is je uitnodiging om de resonantie en harmonie te omarmen die je voorwaarts zal leiden op je pad van persoonlijke en professionele groei.

Ervaar een Vleugje Intuïtieve Resonantie

Ben je nieuwsgierig naar de helende en transformerende kracht van intuïtieve muziek? Luister dan nu naar een kort fragment dat ik speciaal voor jou heb uitgekozen. Misschien heb je het al gehoord zojuist, dan mag je verder lezen.

Proef de Kracht van Resonantie: Resonantie Inspiratie Sessie

Ben je geraakt door de muziek en nieuwsgierig naar wat een diepere ervaring met jou kan doen? Ontdek het met een “Resonantie Inspiratie Sessie“.

Wat Is Een Resonantie Inspiratie Sessie? 
In deze 45-minuten durende online sessie (via Zoom) krijg je een voorproefje van de transformatieve kracht van intuïtieve muziek. We beginnen met een hart-tot-hart gesprek over jouw huidige staat en verlangens, gevolgd door een kort muzikaal fragment, speciaal voor jou gecreëerd.

Jouw Investering
Voor slechts €147, biedt deze sessie je de kans om een glimp op te vangen van wat een volledige Muzikale Resonantie Sessie inhoudt en te voelen of er een resonantie is voor een dieper traject samen.

Begin Jouw Reis van Resonantie en Zelfontdekking
Wil je deze unieke ervaring zelf beleven? Klik hieronder om jouw Resonantie Inspiratie Sessie te boeken en begin aan een reis van muzikale inspiratie en innerlijke harmonie.

Vond je de Muziek Bijzonder? Ontdek Nu Jouw Persoonlijke Resonantie!

Geraakt door de muziek en benieuwd naar de persoon achter de toetsen? Het zou me een genoegen zijn om je mee te nemen op een kortere online reis naar zelfontdekking en resonantie. Introduceer ik: de “Resonantie Inspiratie Sessie“.

In deze 45-minuten durende online sessie, verkennen we samen de kracht van intuïtieve muziek en hoe het kan resoneren met jouw unieke energie. We zullen een hart-tot-hart gesprek hebben waarin je je huidige gevoelens, verlangens en behoeften kunt delen, gevolgd door een kort muzikaal fragment dat intuïtief wordt gecreëerd op basis van onze uitwisseling. Dit geeft je een voorproefje van wat een volledige persoonlijke sessie kan inhouden.

De kosten voor deze online Resonantie Inspiratie Sessie zijn €147,-. Het is een prachtige manier om kennis te maken met de diepgaande impact die intuïtieve muziek op je kan hebben, en om te voelen of er een wederzijdse resonantie is voor een dieper traject samen.

Ben je klaar om de resonantie te voelen? Laat je inspireren door de kracht van intuïtieve muziek en begin aan je reis van zelfontdekking en innerlijke harmonie. Klik op de knop hieronder om je Resonantie Inspiratie Sessie te boeken. Wil je nog iets meer info, lees hier meer

Niet geraakt? Niet getreurd, er zijn momenteel zo veel coaches en methoden in de wereld die jou verder kunnen helpen. Ook zonder muziek. Dan ben ik niet de persoon voor jou. Want als resonantie coach en intuïtief muzikant is resoneren met elkaar natuurlijk een eerste vereiste :). Ik wens je alle goeds, liefde en wijsheid op je pad !

Jouw Reis Naar Innerlijke Harmonie en Vrijheid in 7 Stappen

Wil je weten hoe je de magie van innerlijke harmonie en vrijheid kunt ervaren? Laten we samen op een muzikale reis gaan waarbij we intuïtieve klanken en compassievolle begeleiding combineren om je te helpen dieper contact te maken met je ware zelf. Dit traject is zorgvuldig ontworpen om je van onrust en mentale blokkades naar een staat van innerlijke vrede te brengen.

Voor zakelijke klanten aftrekbaar

Als professional bied ik officiële facturering voor de muzikale resonantie coaching sessies. Voor veel professionals kunnen deze kosten fiscaal aftrekbaar zijn als zakelijke of opleidingskosten. Raadpleeg je accountant of financieel adviseur voor meer informatie.

Harmonie & Transformatie Reis van Muzikale Resonantie Sessies

Een Drie-Fase Traject voor Zelfontdekking en Groei

Een enkele sessie kan al een diepgaande ervaring bieden, maar ware transformatie is vaak een voortdurend proces. Ik nodig je uit om een diepere verbintenis aan te gaan met een reeks vervolgsessies.

Fase 1: De Fundering – Eerste 3 Sessies

 • Focus: Identificeren van blokkades, behoeften en verlangens.
 • Waarom het belangrijk is:
  In deze initiële fase richten we ons op het blootleggen en begrijpen van je diepste drijfveren en blokkades. Deze sessies zijn cruciaal voor het leggen van een solide basis, waarop we de rest van je transformatiereis bouwen. Door deze bewustwording ontstaat een duidelijk startpunt voor je groei en heling.
 • Kosten: totaal €797 voor deze fase van 3 sessies (€94 korting)

Fase 2: Verdieping – Volgende 4 Sessies

 • Focus: Diepere emotionele en spirituele verkenning.
 • De waarde van deze fase: Nu de fundering stevig is gelegd, gaan we een stap verder met het verkennen van de complexere aspecten van je emotionele en spirituele landschap. Deze fase is bedoeld om diepere inzichten en transformaties te bewerkstelligen, waardoor je een sterker gevoel van zelfbewustzijn en innerlijke vrede bereikt.
 • Kosten: totaal €1077 voor deze fase van 4 sessies (€111 korting)

Fase 3: Integratie en Groei – Laatste 3 Sessies

 • Focus: Integreren van inzichten in je dagelijks leven en versterken van je bewustzijn.
 • Impact van deze fase: De laatste fase van je reis is gericht op het integreren van de inzichten en groei die je hebt ervaren in je dagelijks leven. Het is een periode waarin we werken aan het versterken en vasthouden van de positieve veranderingen, wat leidt tot duurzame persoonlijke groei en een verhoogd bewustzijn.
 • Kosten: totaal €777 voor deze fase van 3 sessies (€114,- korting)

Kies je voor dit gehele traject in één keer, dan ontvang je nóg meer korting op het gehele traject van 10 sessies en betaal je: €2.222 (€222,20 per sessie van 1,5 – 2 uur ipv 297 euro). Korting van maar liefst €748,- als je de sessies los zou boeken.  Dus als je echt de diepte in wil, boek direct jouw 10 Muzikale Resonantie Sessies. 

Elke sessie binnen een traject duurt tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van wat het meest passend is voor jouw proces op dat moment. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om elke sessie optimaal af te stemmen op jouw behoeften en ontwikkelingen.

Iedere afspraak biedt een nieuwe gelegenheid om dieper te gaan, nieuwe facetten van jezelf te ontdekken en jouw ware zelf verder te integreren. Je ontvangt na elke sessie de opname van de intuïtieve muziek om het proces van bewustwording en heling te ondersteunen op jouw pad.

Testimonials

"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"Meerdere muzieksessies mogen ontvangen van Roger tijdens een periode die in het teken stond van verwerken. Roger is heel goed in het aanvoelen van dat wat nodig is en geeft dit terug via zijn pianospel. Het was een bijzondere ervaring; via zijn muziek kon ik woorden geven aan gevoelens die ik eerder niet onder woorden kon brengen. Met behulp van zijn muziek lukte het om emoties te voelen ipv weg te drukken. Het hele proces heeft veel inzichten gebracht."
Esther Smit
Begeleider bij Zideris
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian
Awareness Coach
“A piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.”
Ann Thu
Awareness Coach
“Wij zijn te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark & Annemiek
Vloggers
"Ik heb het gezien en gevoeld tijdens congressen met 500 bezoekers, tijdens studiedagen met 75 deelnemers en in een huiskamer setting. Roger’s prachtige intuïtieve pianospel leidt tot verstilling en geeft tegelijkertijd energie. Het haalt eventueel aanwezige spanning weg uit een zaal en zet iedereen ‘in het moment’. Van harte aanbevolen. "
Lex Eschauzier
Duurzaamheidsexpert
"De muziek van Roger Spees werkte als een gevoelsdrager op de Familieraad dag van Philadelphia zorg. Het zorgde voor een warme ontvangst voor de mensen die uit het hele land naar Amersfoort kwamen; zijn miniconcert aan het begin van de dag hielp iedereen om echt te landen bij de bijeenkomst en om present te zijn bij het thema van de dag (sociale) duurzaamheid. Op diverse momenten gaf de muziek van Roger nieuwe impulsen, als een verfrissend bad voor alle deelnemers. Zijn gave ligt erin om goed aan te voelen, wanneer hij muzikaal kan bijdragen aan de atmosfeer en het energie niveau van een bijeenkomst. Zijn intuïtieve speelstijl en prachtige scores kunnen naar mijn inschatting ieder type bijeenkomst naar een hoger niveau aandachts- en belevings niveau brengen. Van harte aanbevolen! "
Jord Neuteboom
Organisatie adviseur
Roger Spees heeft een bijdrage geleverd aan de eerste Open CRKLdag op 30/01/2015. Tijdens de slotsessie heeft hij met zijn piano improvisatiespel momenten van rust en reflectie gecreëerd. Daardoor kon er op het einde van de dag nog een mooie gesprek plaats vinden over de leerervaringen, de ontmoetingen en de opbrengsten van de dag. Hoofd en hart werden zo weer met elkaar verbonden.
Rens Meijkamp
TheartofbeingYOURSELF
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
Eline
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
“We hebben met 3 vriendinnen een persoonlijke soundtrack van Roger mogen ontvangen. Wat een bijzondere belevenis was dat!

Hij begon te spelen, nadat we het ons eerst heerlijk comfortabel hadden gemaakt in zijn huiskamer; tranen rolde over onze wangen, de afgelopen 30 jaar vriendschap kwam voorbij.

Onze energieën vloeiden in elkaar over en Roger speelde daar prachtig op in.

Uiteindelijk bundelde onze energieën samen in ons hart, wat tot uiting kwam in zijn muziek. Een echte gezamenlijke zielsbelevenis! Dankbaar zijn wij Roger dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken en zullen dit moment nog lang koesteren middels zijn muziek! Als je echt verbinding met elkaar wilt, is dit zeker een aanrader!”
Inge
"Wat een mooie ervaring was jouw intuïtieve piano concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!!"
Mark Ligthart
Zutphen
“Wat een prachtige ervaring in de fijne warme sfeer van Rogers woonkamer. We waren met z’n vijven, een prettig klein groepje (ik kende overigens niemand maar voelde mij direct op mn gemak).

We hebben ons ‘neer genesteld’ om de muziek zo ontspannen mogelijk te ontvangen. Toen startte Roger met spelen. We werden meegenomen in ‘de reis van ons leven’.

Ik voelde de prachtige muziek letterlijk door mijn lijf vibreren. De tranen stroomden over mijn wangen! Blijheid, liefde, verdriet, pijn; alles kwam voorbij.

Daarna ging Roger voor ieder aanwezig haar individuele soultrack spelen. Zo bijzonder dat er een uniek helemaal ‘eigen’ stuk muziek speciaal voor mij werd gespeeld. Ik voelde mijn hart onmiddellijk reageren en de liefde stromen. Heerlijk gevoel!

Eigenlijk niet in woorden te vatten deze prachtige ervaring. Het bewust ervaren en voelen van de veelkleurigheid, lieflijkheid, maar ook de power van mijn soul, heeft mij zelfvertrouwen gegeven.


Als ik even verval in gedachtes of overtuigingen dat ‘iets mij toch niet lukt’ en ik luister naar de track… dan voel ik de immense beauty en kracht van mijn ziel. Hierdoor voel ik zelfvertrouwen en kan ik mijn aardse overtuigingen en gedachtes makkelijker loslaten. De live concerten op facebook en instagram vond ik iedere keer al zo mooi, maar in het echt kwam de muziek voor mij nog vele malen intenser binnen. Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige kado aan jezelf te geven! Nogmaals dank lieve Roger voor deze unieke en fijne ervaring! ”

Judith
“Tien deelnemers schudden elkaar spontaan de hand in een sfeervolle huiskamer met een brandende houtkachel en een vleugel. Handen geven, ik was het al twee jaar niet meer gewend. Een verademing. Wat een warm welkom. Roger creëert een sfeer die verbinding mogelijk maakt.

Een kennismakingsronde voorafgaand aan het concert geeft een wonderlijk gevoel van gelijkgestemdheid tussen mensen die een half uur eerder nog volslagen onbekenden waren voor elkaar.

Roger neemt plaats achter de vleugel. De geïmproviseerde klanken voeren direct naar het hart. De drukte in mijn hoofd als gevolg van alle turbulenties in de buitenwereld maakt plaats voor vredige verstilling.

Het melodische pianospel resoneert ook met de energie in de ruimte. Met mijn ogen dicht voel ik de verbinding met deelnemers die ik amper ken. Af en toe onderbreekt Roger zijn pianospel.

Eerst laat hij een kolossale klankzaal zingen door de ruimte. Dan loopt hij met een grote trom tussen de deelnemers die op matjes liggen en in fauteuils. De diepe klanken van de tromslagen gaan door mijn buikgebied als hij voor mij stilstaat. Na pianoklanken uit de hemel weer even terug in verbinding met de aarde.

We leven in tijden van verwarring en desintegratie. Oude structuren piepen en kraken op hun grondvesten. Maar het nieuwe heeft nog geen duidelijke gestalte. Gelukkig zijn er mensen die een vingerwijzing geven. Roger laat ervaren dat de Nieuwe Aarde niet in de toekomst ligt, maar ontstaat in het nu, uit de klanken van een virtuoos improvisatiespel.”
Pieter Baken
“Je bent een genie! Briljant! Hoe jij muziek tevoorschijn weet te toveren in ieder moment, het is altijd direct raak! Iedere noot! Het is magisch “
Hugo
Doutzen Kroes en Sunnery James
Marian Valk op Linkedin

FAQ

Deze sessies zijn zorgvuldig ontworpen voor individuen die ernaar verlangen om dieper in te tunen op hun innerlijke harmonie en zelfbewustzijn. Ze zijn bijzonder gunstig als je:

 • Persoonlijke Uitdagingen ervaart: Of het nu gaat om emotionele blokkades, stress, onzekerheid of andere persoonlijke hindernissen, deze sessies bieden een veilige haven om deze uitdagingen aan te gaan en te transformeren.

 • Spirituele Groei nastreeft: Als je op een pad van zelfontdekking en spirituele groei bent, bieden deze sessies een unieke kans om dieper te duiken in je innerlijke landschap en je verbinding met je authentieke zelf te verdiepen.

 • Creatieve Expressie zoekt: Als je je creatieve stroom wilt ontgrendelen en expressie wilt geven aan je innerlijke stem, dan kan de intuïtieve muziek en begeleiding in deze sessies je helpen om je creatieve kanalen te openen.

 • Professionele of Ondernemersontwikkeling ambieert: Voor professionals en ondernemers die streven naar authentiek leiderschap en een diepere resonantie in hun werk, kunnen deze sessies waardevolle inzichten en helderheid bieden.

De holistische en intuïtieve benadering maakt deze sessies toegankelijk en effectief voor mensen van diverse achtergronden en levensfasen. Het enige dat vereist is, is een open hart en de bereidheid om de reis naar binnen te maken.

Deze sessies onderscheiden zich door een unieke blend van intuïtieve muziektherapie en zielsgidsing, die verder gaat dan traditionele coaching of therapie. Hier zijn enkele elementen die ze bijzonder maken:

 • Intuïtieve Muzikale Resonantie: De kern van elke sessie is de intuïtieve muzikale reis die speciaal wordt afgestemd op jouw unieke energie en behoeften. De helende kracht van muziek wordt ingezet om een diepere laag van zelfbewustzijn en emotionele bevrijding te verkennen.

 • Holistische Benadering: Er wordt een holistische lens gebruikt om alle aspecten van je wezen te verkennen – mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Dit zorgt voor een meer omvattende en geïntegreerde ervaring van zelfontdekking en transformatie.

 • Afgestemde Begeleiding: Als je zielsgids ben ik hier om je te ondersteunen op je pad naar innerlijke harmonie en vrijheid. Mijn aanpak is volledig afgestemd op jou, waarbij ik gebruik maak van verschillende instrumenten en technieken die resulteren in krachtige inzichten en veranderingen.

 • Diepgaande Reflectie en Integratie: Naast de muzikale ervaring, is er ruimte voor diepgaande reflectie en dialoog. Dit helpt om de opgedane inzichten te integreren en praktische handvatten te bieden voor je dagelijks leven.

 • Continuïteit en Groei: De mogelijkheid voor voortdurende sessies biedt een pad van duurzame transformatie en groei, waardoor je steeds dieper kunt duiken en je zelfontwikkeling op een zinvolle manier kunt voortzetten.

 • Persoonlijk Afgestemde Opnames: Als bonus ontvang je een persoonlijke opname van de muziek gecreëerd tijdens je sessie, die dient als een blijvende bron van resonantie en ondersteuning op je verdere reis.

Door deze unieke facetten bieden de sessies een rijke, meervoudige ervaring die een diepgaande impact kan hebben op je zelfbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en algehele welzijn. Het is een uitnodiging om in een veilige en ondersteunende omgeving de diepten van je eigen innerlijke landschap te verkennen en je authentieke zelf te omarmen.

Absoluut, hier is een verrijkte versie van je tekst:


Wat kan je verwachten tijdens een sessie:

 1. Openhartige Ontmoeting:

  Elke sessie begint met een openhartig en zielsverbindend gesprek waarin jouw woorden en emoties diepgaand worden gehoord en gevoeld. Dit moment van delen en luisteren schept een veilige en vertrouwde ruimte voor wat er komen gaat.
 2. Intuïtieve Muzikale Resonantie:

  Na het gesprek neemt Roger plaats achter de vleugel en speelt een intuïtief muzikaal stuk dat speciaal voor jou gecreëerd wordt. De muziek fungeert als een ‘spiegel’ voor je ziel, waarin de resonanties en melodieën reflecteren wat er binnenin je leeft.
 3. Resonantie-Reflectie:

  Na het muzikale gedeelte volgt een moment van reflectie en uitwisseling over wat de muziek in jou heeft geraakt en welke beelden of gevoelens het heeft opgeroepen. Dit helpt om dieper te graven en een fundament te leggen voor de verdere begeleiding.
 4. Diepgaande Intuïtieve Begeleiding:

  Met de inzichten verkregen uit de muziek en de reflectie, duiken we dieper in de thema’s die naar boven zijn gekomen. De begeleiding is flexibel en afgestemd op wat er op dat moment resoneert en naar boven komt, wat altijd kloppend blijkt te zijn.
 5. Gevarieerde Technieken:

  Afhankelijk van wat er nodig is, kan er gebruik worden gemaakt van verschillende technieken zoals: uiting geven aan gevoelens met je stem, ademhalingsoefeningen, geleide meditatie, beweging of zelfs Human Design voor extra verdieping en inzicht.
 6. Integratie en Afsluiting:

  We ronden de sessie af door de ervaringen en inzichten te integreren. Er wordt ruimte geboden voor eventuele laatste vragen of reflecties, en we bekijken samen hoe je de verkregen inzichten kunt meenemen in je dagelijks leven.
 7. Jouw Persoonlijke Muzikale Echo:

  Als een blijvende bron van ondersteuning en reflectie, ontvang je na de sessie de opname van de intuïtieve muziek die tijdens jouw sessie is gecreëerd. Deze persoonlijke muzikale echo dient als een toegangspoort om de ervaring van de sessie te herbeleven en verder te integreren.

Door deze gestructureerde, doch flexibele en intuïtieve aanpak, wordt elke sessie een diepgaande reis van zelfontdekking, heling en transformatie. Het is een uitnodiging om je innerlijke landschap te verkennen in een veilige, ondersteunende en resonantierijke omgeving.

Innerlijke vrijheid is niet zomaar een term; het is een manier van leven. Het betekent dat je in staat bent om je emoties, gedachten en acties vanuit een plaats van balans en zelfliefde te beheren. Je bent niet langer een gevangene van je eigen angsten, onzekerheden of beperkende overtuigingen. Je herkent je eigen intrinsieke waarde en staat jezelf toe om voluit te leven. Hierdoor kun je authentieke keuzes maken die resulteren in een vervullender en gelukkiger leven.

Je hebt de optie om te kiezen tussen sessies van 1,5 uur of 2 uur. Een langere sessie geeft ons de gelegenheid om dieper te graven en een breder scala aan technieken te verkennen. Dit kan onder meer stem- en ademwerk, Human Design, en andere intuïtieve begeleidingsmethoden omvatten. De extra tijd stelt ons in staat om meer ruimte te creëren voor reflectie, discussie en integratie van de inzichten die tijdens de sessie zijn verkregen. Ongeacht de duur die je kiest, elke sessie wordt zorgvuldig en intuïtief afgestemd op jouw unieke behoeften en omstandigheden, met als doel een rijke en transformerende ervaring te bieden.

In een 2-uur durende sessie is er meer tijd voor diepgaande exploratie en het toepassen van aanvullende technieken. Een 1,5 uur durende sessie is meer gericht op specifieke thema’s of vragen die je hebt.

Ja, na elke sessie ontvang je een opname van de unieke intuïtieve muziek die tijdens de sessie is gecreëerd. Zo kun je op elk gewenst moment opnieuw contact maken met de energie en inzichten van de sessie.

Om een 1-op-1 sessie te boeken, kun je kijken op deze pagina en kiezen wat je graag wil. Je kunt ervoor kiezen om 1 sessie te boeken of een geheel traject tot 10 sessies. Heb je andere wensen, neem dan contact met me op, dan kan ik een programma op maat voor je aanbieden. 

Hoewel de voorkeur uitgaat naar face-to-face sessies, zijn online sessies ook mogelijk. Deze worden echter op een aparte pagina aangeboden.

Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname aan de sessies, behalve een open geest en de bereidheid om jezelf toe te staan diep te gaan in jezelf op een veilige en milde manier en te transformeren en loslaten wat jij niet bent. 

De prijs voor een 2-uur durende sessie is €347- en voor een 1,5 uur durende sessie is het €247,-. 


De prijs van mijn sessies is zorgvuldig samengesteld op basis van verschillende factoren die de kwaliteit en waarde van de aangeboden ervaring bepalen:

 1. Expertise en Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring als intuïtief pianist, muziektherapeut en muzikale resonantie gids, breng ik een unieke combinatie van muzikale expertise en begeleidingsvaardigheden naar elke sessie.

 2. Exclusiviteit van de Muzikale Ervaring: Elke sessie omvat een exclusieve en op maat gemaakte muzikale resonantie-ervaring. De live gecreëerde muziek is specifiek afgestemd op de individuele ziel, waardoor elke sessie uniek en persoonlijk is.

 3. Inclusief Opname: Naast de live ervaring ontvang je een opname van de sessie. Deze opname, volledig uniek en speciaal voor jou gemaakt, dient als een waardevol hulpmiddel voor verdere reflectie en groei.

 4. Persoonlijke Begeleiding en Zelfontdekking: Mijn sessies gaan verder dan alleen muziek. Ze omvatten persoonlijke begeleiding en zelfontdekking op emotioneel en spiritueel niveau, wat de algehele waarde van de sessie verhoogt.

 5. Verschil in Duur: De prijs kan variëren afhankelijk van de duur van de sessie. Een sessie van 2 uur heeft een andere prijsstelling dan een sessie van 1,5 uur, waarbij de langere sessie extra diepgang en waarde biedt.

Ik ben toegewijd aan het bieden van een transformerende en waardevolle ervaring, en mijn prijzen weerspiegelen de exclusiviteit en diepgang van de geboden diensten. Mocht je meer vragen hebben of verdere toelichting willen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 1. Unieke en Persoonlijke Ervaring: Elke sessie is volledig uniek en op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke resonantie en behoeften. Dit zorgt voor een ervaring die je nergens anders kunt vinden.

 2. Diepgaande en Transformerende Impact: De sessies bieden niet alleen ontspanning, maar ook diepgaande inzichten en transformaties op emotioneel, geestelijk, lichamelijk en spiritueel niveau.

 3. Expertise en Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring in intuïtieve muziek en bewustzijnscoaching, breng ik een diepe expertise en toewijding mee in elke sessie.

 4. Persoonlijke Aandacht en Tijd: Tijdens de sessies ontvang je mijn volledige, onverdeelde aandacht, waardoor de kwaliteit en effectiviteit van de ervaring worden gewaarborgd.

 5. Professionele Opnames Inbegrepen: Je ontvangt een professioneel opgenomen, gemixte en gemasterde opname van de muziek gecreëerd tijdens jouw sessie, waardoor je de ervaring steeds opnieuw kunt beleven.

 6. Marktconforme Prijsstelling: De prijzen zijn zorgvuldig vastgesteld in lijn met de markt, waarbij de unieke aard van de aangeboden dienst in acht wordt genomen.

 7. Waardeperceptie: De investering weerspiegelt de hoge waarde die de sessies hebben voor jouw persoonlijke groei en welzijn.

Deze elementen samen verzekeren dat jouw investering in een Muzikale Resonantie Sessie niet alleen een ervaring is, maar een blijvende bijdrage aan jouw pad van zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

Als je op dit moment in je leven niet de mogelijkheid hebt om de financiële investering te doen, dan kan ik dat goed begrijpen.
Ik wil dit voor iedereen toegankelijk houden. Ik ben er van overtuigd dat The Shift sessies werkelijk levensveranderend kunnen zijn en je op de lange termijn zelfs kunnen ondersteunen bij meer inkomen manifesteren. 

Maar voor nu bied ik je graag een persoonlijke prijs. Neem gerust contact met me op om dit te bespreken. 

Natuurlijk! Als je eerst wilt aftasten of deze sessies iets voor jou zijn, kun je altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt een sessie boeken door op de betreffende knop te drukken. Je komt dan op onze Calendly-pagina, en vult een kort formulier in om jouw keuze kenbaar te maken wat je gaat boeken. Na het invullen kom je op de boekpagina waar je de beschikbare tijden en dagen kunt zien. Na het kiezen van de voor jou beschikbare dag en tijd, betaal je de sessie vooruit met iDeal. Na betaling is je sessie bevestigd. Heb je een andere afspraak betreffende de betaling, dan mag je het betaalscherm dichtklikken. Je afspraak staat immers wel al in de agenda ingepland. 

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 40 jaar zet ik muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Als je moet annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op. Voor annuleringen tot 48 uur van tevoren worden geen kosten in rekening gebracht. Daarna wordt het gehele sessie bedrag in rekening gebracht tenzij je op tijd de afspraak verzet.  

Over mij

“Hey daar, ik ben Roger Spees. Eerst en vooral, welkom. Weet dat je hier niet zomaar bent; je bent hier omdat je op zoek bent naar iets méér, net zoals ik. Als professioneel master intuïtieve pianist, multi-instrumentalist, componist en soul guide, leef ik voor de magische momenten waarop muziek en ziel elkaar ontmoeten. Ja, je leest het goed, dit gaat veel verder dan een paar leuke melodietjes. Dit is diepgravend, dit is transformerend, dit is… nou ja, jouw eigen unieke innerlijke reis.

Ik geloof niet in toevalligheden. Als je hier bent, is het omdat je op een bewuste levensreis bent, net zoals ik. Je wilt dieper gaan, hoger reiken en jezelf iedere dag opnieuw uitvinden. En wat is een betere gids op die reis dan muziek, de universele taal van de ziel? Samen maken we ruimte voor jouw authentieke zelf om tevoorschijn te komen. Met unieke, zuiver afgestemde intuïtieve muziek en persoonlijke begeleiding op zielsniveau creëren we een klanklandschap waarin jij je eigen waarheid kunt vinden.

Ik nodig je uit om dit avontuur aan te gaan. Om jezelf het geschenk van innerlijke harmonie en vrijheid te geven. Waarom? Omdat je het verdient. Omdat de wereld het verdient om jou in je volste, meest levendige vorm te kennen. Dus, wat zeg je ervan? Zullen we deze reis samen maken?”

Scroll to Top