Jouw Persoonlijke Muzikale Heling

Unieke Meditatiecomposities voor Zelfontdekking en Verrijking

Diepe Meditatie door Persoonlijke Muziek: Jouw Unieke Zielsklanken

Ontdek de helende kracht van gepersonaliseerde intuïtieve muziek, speciaal gecreëerd voor jouw meditatie, yoga en persoonlijke groei.

Als intuïtief pianist en componist, Roger Spees, maak ik muziek die resoneren met jouw essentie en je individuele reis naar zelfontdekking en innerlijke rust ondersteunt.

Stel je een unieke compositie van 30-45 minuten voor 
(of een andere lengte naar keuze), in zuivere afstemming op jouw essentie en missie, ideaal voor jouw persoonlijke meditatie of tijdens jouw stilte retreat.

Ervaar de transformerende kracht van muziek die niet alleen gehoord, maar ook diep gevoeld wordt, en laat je begeleiden naar een plaats van innerlijke rust en harmonie. Ik speel muziek als instant componist intuïtief afgestemd op jouw essentie en wat jij nodig hebt ter bekrachtiging van je innerlijke reis. 

Ben je klaar voor een persoonlijke muzikale reis? Boek een Discovery Call of vul het contactformulier in om de mogelijkheden te verkennen en te beginnen aan een reis die jouw leven kan transformeren.

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Hallo, ik ben Roger Spees, een intuïtief pianist en componist, gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke muziek die jouw unieke reis weerspiegelt. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik een diepgaand vermogen ontwikkeld om direct en intuïtief te componeren, zelfs tijdens een live Zoom-sessie of in een persoonlijke ontmoeting.

Dit proces stelt mij in staat om in real-time met jouw energie te resoneren, waardoor muziek ontstaat die jouw innerlijke wereld en emoties op een diep niveau weerspiegelt.

Naast deze unieke composities bied ik ook muzikale resonantie sessies aan, waar we samen werken om blokkades te doorbreken, je reis te verdiepen en een transformatie te bewerkstelligen die een verrijking is voor je leven.

Scroll to Top