Transformeer Jouw Leven en Werk: Resonantie Inspiratie Sessie

Begin Jouw Reis naar Innerlijke Harmonie en Zelfontdekking

Ontdek de Transformatieve Kracht van Muzikale Resonantie en open de deur naar verbeterde zelfbewustzijn, stressvermindering, en persoonlijk leiderschap.

Welkom op het Pad van Muzikale Heling
Ben je klaar om de eerste stap te zetten op een bijzondere reis van innerlijke groei en zelfontdekking? De Resonantie Inspiratie Sessie is jouw eerste unieke ervaring met de helende en transformerende kracht van intuïtieve muziek en resonantie coaching. Ervaar wat helende klank en resonantie in zuivere afstemming op jouw essentie voor jou kan doen. Vooral als het gegoten wordt in melodieën die jouw ziel raken.

Wat Is De Resonantie Inspiratie Sessie?
Deze 45 minuten durende online sessie via Zoom is een intieme kennismaking met de helende kracht van intuïtieve muziek. Geleid door mij, Roger Spees, een ervaren intuïtief componist, krijg je een voorproefje van hoe muzikale resonantie je kan helpen om meer balans, vrede en harmonie in je leven te brengen.

Wat Kun Je Verwachten?

 • Een openhartige kennismaking waarin we jouw unieke behoeften en aspiraties verkennen.
 • Een live uitgevoerde muzikale compositie, afgestemd op jouw persoonlijke energie en verhaal.
 • Inzichten in de transformerende kracht van muziek en hoe deze je kan ondersteunen in zowel je professionele als persoonlijke leven.
 • De opname van het muzikale stuk dat tijdens de sessie voor jou gecreëerd is, als blijvende herinnering en bron van inspiratie.

Waarom Deze Sessie?

 • Voel je je soms overweldigd of uit balans in je dagelijks leven?
 • Zoek je naar manieren om dieper in contact te komen met je innerlijke zelf?
 • Ben je benieuwd hoe muziek kan bijdragen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Dan is de Resonantie Inspiratie Sessie perfect voor jou. Het is een kans om te ervaren hoe muziek een directe verbinding kan maken met je ziel en je kan leiden naar diepere zelfkennis en harmonie.

Jouw Investering in Welzijn
Voor slechts €147, biedt deze sessie niet alleen een moment van rust en inzicht, maar ook een stap naar een rijker en meer afgestemd leven.

Ben je klaar om de harmonie van je eigen levensmelodie te ontdekken en te verdiepen? Boek nu je Resonantie Inspiratie Sessie en begin aan een reis die je leven zal verrijken.

Investering: Jouw investering voor deze kennismakende ervaring is €147.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op een muzikale reis naar authentiek leiderschap? Boek nu je Resonantie Inspiratie Sessie en proef de harmonie van muzikale resonantie in jouw leiderschapsreis.

Ontdek de Transformatieve Kracht van Muzikale Resonantie en open de deur naar verbeterde zelfbewustzijn, stressvermindering, en authentiek leiderschap.

In de dynamische wereld van zakelijk leiderschap, is het vermogen om authentiek en in resonantie te zijn met je innerlijke wijsheid van onschatbare waarde. Ik ben Roger Spees, jouw muzikale resonantie gids, en ik nodig je uit voor een unieke Resonantie Inspiratie Sessie van 45 minuten. Deze sessie dient als een ‘proeverij’ van de diepgaande transformatie die mogelijk is in onze langere samenwerking.

Wat Je Kunt Verwachten:

 • Persoonlijke Afstemming: Een intuïtieve muzikale ervaring die is afgestemd op jouw energie en leiderschapsuitdagingen.

 • Dieper Zelfbewustzijn: Verken de diepten van je bewustzijn en ontdek verborgen inzichten die je leiderschap kunnen verrijken.

 • Stressverlichting: Ervaar de kalmerende kracht van muzikale resonantie en vind innerlijke rust te midden van de dagelijkse drukte.

 • Verkenning van Authentiek Leiderschap: Ontdek hoe muzikale resonantie je kan ondersteunen op je pad naar authentiek leiderschap.

Voor Wie Is Dit Bedoeld:
Deze introductiesessie is speciaal ontworpen voor managers, CEO’s, leiders, en ondernemers die nieuwsgierig zijn naar de transformerende kracht van intuïtieve muzikale resonantie in hun leiderschapsontwikkeling.

Investering: Jouw investering voor deze kennismakende ervaring is €147.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op een muzikale reis naar authentiek leiderschap? Boek nu je Resonantie Inspiratie Sessie en proef de harmonie van muzikale resonantie in jouw leiderschapsreis.

Luister muziek terwijl je verder leest...

Over Mij: Jouw Muzikale Resonantie Gids voor Persoonlijke Groei

Hallo, ik ben Roger Spees. Mijn levenspad heeft zich altijd ontvouwd op het fascinerende snijvlak van muzikale expressie, persoonlijke groei en menselijke connectie. Met meer dan 30 jaar ervaring in het verkennen van de diepten van menselijk bewustzijn en muzikale resonantie, breng ik een unieke combinatie van vaardigheden en inzichten naar elke Muzikale Resonantie Sessie die ik faciliteer.

Van jongs af aan heb ik een diepgaande liefde voor muziek gehad. Ik ben een autodidactische pianist, en mijn benadering van muziek is altijd vrij en intuïtief geweest. Mijn gevoeligheid en sterke intuïtie hebben mij geleid naar het pad van persoonlijke groei en muzikale therapie, waar ik ontdekte dat muziek een krachtig medium is voor transformatie en heling. Door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden verfijnd en een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe muzikale resonantie kan dienen als een brug naar diepere zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Terwijl ik mijn praktijk in persoonlijke groei en muzikale resonantie opbouwde, werkte ik parttime in de digitale en technologische arena. Ik begon mijn zakelijke reis met een opleiding in Digitale Communicatie en Media, en groeide door de jaren heen in rollen als Hoofdredacteur Digitale Media, Webmaster, Product Owner en uiteindelijk Projectleider ICT bij verschillende organisaties. Deze ervaringen boden mij waardevolle inzichten in teamdynamiek, leiderschap en de uitdagingen waarmee mensen in hun professionele leven worden geconfronteerd.

Nu, als ervaren Intuïtief pianist, Muziektherapeut en Muzikale Resonantie Gids, vermeng ik mijn uitgebreide ervaring in zowel de muzikale als de zakelijke domeinen om een unieke en transformerende ervaring te bieden. In elke sessie creëren we samen een ruimte van diepe afstemming en ontdekking, waarbij de harmonie van muziek dient als een brug naar je authentieke zelf en je ware potentieel in je professionele en persoonlijke leven.

Ik nodig je uit om deze unieke reis van innerlijke afstemming en persoonlijke groei te ervaren. Samen verkennen we de resonantie van je eigen wezen en hoe dit kan resoneren in elke vezel van je leven.

Ben je klaar om de kracht van resonantie te verkennen en te groeien? Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op dit unieke pad naar persoonlijke transformatie en authentiek leiderschap.

Hallo, ik ben Roger Spees. Mijn levenspad heeft zich altijd ontvouwd op het fascinerende snijvlak van muzikale expressie, persoonlijke begeleiding, en zakelijke expertise. Met meer dan 30 jaar ervaring in het verkennen van de diepten van menselijk bewustzijn en muzikale resonantie, breng ik een unieke combinatie van vaardigheden en inzichten naar elke Muzikale Resonantie Sessie die ik faciliteer.

Van jongs af aan heb ik een diepgaande liefde voor muziek gehad. Ik ben een autodidactische pianist, en mijn benadering van muziek is altijd vrij en intuïtief geweest. Mijn gevoeligheid en sterke intuïtie hebben mij geleid naar het pad van persoonlijke begeleiding en muziektherapie, waar ik ontdekte dat muziek een krachtig medium is voor transformatie en heling. Door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden verfijnd en een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe muzikale resonantie kan dienen als een brug naar diepere zelfbewustzijn en authentiek leiderschap.

Terwijl ik mijn praktijk in persoonlijke begeleiding en muzikale resonantie opbouwde, werkte ik parttime in de digitale en technologische arena. Ik begon mijn zakelijke reis met een opleiding in Digitale Communicatie en Media, en groeide door de jaren heen in rollen als Hoofdredacteur Digitale Media, Webmaster, Product Owner en uiteindelijk Projectleider ICT bij verschillende organisaties. Deze ervaringen boden mij waardevolle inzichten in teamdynamiek, leiderschap, en de organisatorische uitdagingen waar professionals dagelijks mee te maken hebben.

Nu, als ervaren Intuïtief pianist, Muziektherapeut en Muzikale Resonantie Gids, vermeng ik mijn uitgebreide ervaring in zowel de muzikale als de zakelijke domeinen om een unieke en transformerende ervaring te bieden. In elke sessie creëren we samen een ruimte van diepe afstemming en ontdekking, waarbij de harmonie van muziek dient als een brug naar je authentieke zelf en je ware potentieel in je professionele leven.

Ik nodig je uit om deze unieke reis van innerlijke afstemming en authentiek leiderschap te ervaren. Samen verkennen we de resonantie van je eigen wezen en hoe dit kan resoneren in elke vezel van je professionele en persoonlijke leven.

Ben je klaar om de resonantie van je authentieke leiderschap te verkennen? Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op dit unieke pad naar zakelijke transformatie en authentiek leiderschap.

Verken de Harmonie van Intuïtieve Resonantie Muziek: Een Kennismaking

Ben je op zoek naar een moment van diepe rust en verbinding met je innerlijke creativiteit? Ontdek de verstillende kracht van intuïtieve muziek met Roger Spees.

Deze korte video geeft je een voorproefje van de serene, intuïtieve muzikale stroom die je kunt ervaren tijdens onze sessies. Voel de rustgevende tonen en melodieën die rechtstreeks met je resoneren, je uitnodigen om te ontspannen en je te verbinden met een dieper deel van jezelf. Als professional die de druk en hectiek van het dagelijks leven ervaart, is dit een moment van verlichting dat je niet wilt missen.

Voelde je de kalmerende invloed? 

De muziek die hier is gecreëerd, is een glimp van wat mogelijk is wanneer we samenwerken. Door dieper te graven, kunnen we een ruimte creëren waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress, je innerlijke balans kunt hervinden en kunt ontdekken hoe je deze rustgevende resonantie in je dagelijkse leven kunt integreren.

Ben je klaar om de reis te beginnen?

Niet geraakt? Niet getreurd, er zijn momenteel zo veel coaches en methoden in de wereld die jou verder kunnen helpen. Ook zonder muziek. Dan ben ik niet de persoon voor jou. Want als resonantie coach en intuïtief muzikant is resoneren met elkaar natuurlijk een eerste vereiste :). Ik wens je alle goeds, liefde en wijsheid op je pad !

Testimonials

"Meerdere muzieksessies mogen ontvangen van Roger tijdens een periode die in het teken stond van verwerken. Roger is heel goed in het aanvoelen van dat wat nodig is en geeft dit terug via zijn pianospel. Het was een bijzondere ervaring; via zijn muziek kon ik woorden geven aan gevoelens die ik eerder niet onder woorden kon brengen. Met behulp van zijn muziek lukte het om emoties te voelen ipv weg te drukken. Het hele proces heeft veel inzichten gebracht."
Esther Smit
Begeleider bij Zideris
"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian
Awareness Coach
“A piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.”
Ann Thu
Awareness Coach
“Wij zijn te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark & Annemiek
Vloggers
"Ik heb het gezien en gevoeld tijdens congressen met 500 bezoekers, tijdens studiedagen met 75 deelnemers en in een huiskamer setting. Roger’s prachtige intuïtieve pianospel leidt tot verstilling en geeft tegelijkertijd energie. Het haalt eventueel aanwezige spanning weg uit een zaal en zet iedereen ‘in het moment’. Van harte aanbevolen. "
Lex Eschauzier
Duurzaamheidsexpert
"De muziek van Roger Spees werkte als een gevoelsdrager op de Familieraad dag van Philadelphia zorg. Het zorgde voor een warme ontvangst voor de mensen die uit het hele land naar Amersfoort kwamen; zijn miniconcert aan het begin van de dag hielp iedereen om echt te landen bij de bijeenkomst en om present te zijn bij het thema van de dag (sociale) duurzaamheid. Op diverse momenten gaf de muziek van Roger nieuwe impulsen, als een verfrissend bad voor alle deelnemers. Zijn gave ligt erin om goed aan te voelen, wanneer hij muzikaal kan bijdragen aan de atmosfeer en het energie niveau van een bijeenkomst. Zijn intuïtieve speelstijl en prachtige scores kunnen naar mijn inschatting ieder type bijeenkomst naar een hoger niveau aandachts- en belevings niveau brengen. Van harte aanbevolen! "
Jord Neuteboom
Organisatie adviseur
Roger Spees heeft een bijdrage geleverd aan de eerste Open CRKLdag op 30/01/2015. Tijdens de slotsessie heeft hij met zijn piano improvisatiespel momenten van rust en reflectie gecreëerd. Daardoor kon er op het einde van de dag nog een mooie gesprek plaats vinden over de leerervaringen, de ontmoetingen en de opbrengsten van de dag. Hoofd en hart werden zo weer met elkaar verbonden.
Rens Meijkamp
TheartofbeingYOURSELF
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
Eline
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
“We hebben met 3 vriendinnen een persoonlijke soundtrack van Roger mogen ontvangen. Wat een bijzondere belevenis was dat!

Hij begon te spelen, nadat we het ons eerst heerlijk comfortabel hadden gemaakt in zijn huiskamer; tranen rolde over onze wangen, de afgelopen 30 jaar vriendschap kwam voorbij.

Onze energieën vloeiden in elkaar over en Roger speelde daar prachtig op in.

Uiteindelijk bundelde onze energieën samen in ons hart, wat tot uiting kwam in zijn muziek. Een echte gezamenlijke zielsbelevenis! Dankbaar zijn wij Roger dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken en zullen dit moment nog lang koesteren middels zijn muziek! Als je echt verbinding met elkaar wilt, is dit zeker een aanrader!”
Inge
"Wat een mooie ervaring was jouw intuïtieve piano concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!!"
Mark Ligthart
Zutphen
“Wat een prachtige ervaring in de fijne warme sfeer van Rogers woonkamer. We waren met z’n vijven, een prettig klein groepje (ik kende overigens niemand maar voelde mij direct op mn gemak).

We hebben ons ‘neer genesteld’ om de muziek zo ontspannen mogelijk te ontvangen. Toen startte Roger met spelen. We werden meegenomen in ‘de reis van ons leven’.

Ik voelde de prachtige muziek letterlijk door mijn lijf vibreren. De tranen stroomden over mijn wangen! Blijheid, liefde, verdriet, pijn; alles kwam voorbij.

Daarna ging Roger voor ieder aanwezig haar individuele soultrack spelen. Zo bijzonder dat er een uniek helemaal ‘eigen’ stuk muziek speciaal voor mij werd gespeeld. Ik voelde mijn hart onmiddellijk reageren en de liefde stromen. Heerlijk gevoel!

Eigenlijk niet in woorden te vatten deze prachtige ervaring. Het bewust ervaren en voelen van de veelkleurigheid, lieflijkheid, maar ook de power van mijn soul, heeft mij zelfvertrouwen gegeven.


Als ik even verval in gedachtes of overtuigingen dat ‘iets mij toch niet lukt’ en ik luister naar de track… dan voel ik de immense beauty en kracht van mijn ziel. Hierdoor voel ik zelfvertrouwen en kan ik mijn aardse overtuigingen en gedachtes makkelijker loslaten. De live concerten op facebook en instagram vond ik iedere keer al zo mooi, maar in het echt kwam de muziek voor mij nog vele malen intenser binnen. Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige kado aan jezelf te geven! Nogmaals dank lieve Roger voor deze unieke en fijne ervaring! ”

Judith
“Tien deelnemers schudden elkaar spontaan de hand in een sfeervolle huiskamer met een brandende houtkachel en een vleugel. Handen geven, ik was het al twee jaar niet meer gewend. Een verademing. Wat een warm welkom. Roger creëert een sfeer die verbinding mogelijk maakt.

Een kennismakingsronde voorafgaand aan het concert geeft een wonderlijk gevoel van gelijkgestemdheid tussen mensen die een half uur eerder nog volslagen onbekenden waren voor elkaar.

Roger neemt plaats achter de vleugel. De geïmproviseerde klanken voeren direct naar het hart. De drukte in mijn hoofd als gevolg van alle turbulenties in de buitenwereld maakt plaats voor vredige verstilling.

Het melodische pianospel resoneert ook met de energie in de ruimte. Met mijn ogen dicht voel ik de verbinding met deelnemers die ik amper ken. Af en toe onderbreekt Roger zijn pianospel.

Eerst laat hij een kolossale klankzaal zingen door de ruimte. Dan loopt hij met een grote trom tussen de deelnemers die op matjes liggen en in fauteuils. De diepe klanken van de tromslagen gaan door mijn buikgebied als hij voor mij stilstaat. Na pianoklanken uit de hemel weer even terug in verbinding met de aarde.

We leven in tijden van verwarring en desintegratie. Oude structuren piepen en kraken op hun grondvesten. Maar het nieuwe heeft nog geen duidelijke gestalte. Gelukkig zijn er mensen die een vingerwijzing geven. Roger laat ervaren dat de Nieuwe Aarde niet in de toekomst ligt, maar ontstaat in het nu, uit de klanken van een virtuoos improvisatiespel.”
Pieter Baken
“Je bent een genie! Briljant! Hoe jij muziek tevoorschijn weet te toveren in ieder moment, het is altijd direct raak! Iedere noot! Het is magisch “
Hugo
Doutzen Kroes en Sunnery James
Marian Valk op Linkedin

FAQ

De Muzikale Resonantie Sessies zijn ideaal voor ambitieuze professionals, leiders, en ondernemers die streven naar authentiek leiderschap en een diepere afstemming met hun innerlijke wijsheid in hun professionele leven. Of je nu geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het balanceren tussen persoonlijke authenticiteit en professionele verplichtingen, of je bent op zoek naar een manier om je leiderschapsstijl te verrijken met meer empathie, bewustzijn en innovatieve oplossingen, deze sessies bieden een veilige en ondersteunende ruimte voor exploratie en groei.

Door middel van intuïtieve muziek en resonantie coaching, wordt je als deelnemer aangemoedigd om dieper contact te maken met je innerlijke essentie, creatieve oplossingen te verkennen en een groter gevoel van harmonie en voldoening in hun werk en leven te ervaren. Het is een uitnodiging om het pad van zelfontdekking te betreden, de kracht van muzikale resonantie te ervaren en je professionele potentieel te ontsluiten op een manier die resonant is met je ware zelf.

Deze sessies zijn niet je doorsnee coaching of therapie. Ze combineren intuïtieve muziektherapie met diepgaande zielsgidsing, gericht op holistische groei. Het is een samensmelting van muziek, spiritualiteit, en persoonlijke ontwikkeling die elke sessie tot een unieke, transformerende ervaring maakt.

Elke sessie begint met een gesprek van hart tot hart, van ziel tot ziel, waarin er diep naar je geluisterd wordt. Daarna neemt Roger plaats achter de vleugel en speelt een intuïtief muzikaal stuk, speciaal voor jou gecreëerd. Dit dient als een soort ‘spiegel’ voor je ziel en zet de toon voor de rest van de sessie. Daarna volgt een reading en diepgaande intuïtieve begeleiding, waarbij we dieper ingaan op zaken die zijn opgekomen tijdens het muzikale gedeelte.
Ik zet intuïtief in wat er in dit moment resoneert en naar boven komt en dat klopt altijd.
Dit kan zijn: uiting geven aan gevoelens met je stem, ademhaling, geleide meditatie, beweging, of human design voor extra verdieping. 

Een Muzikale Resonantie Sessie duurt tussen de 90 en 120 minuten. Deze tijd stelt ons in staat om diepgaand te werken, waarbij er ruimte is voor zowel een persoonlijke afstemming aan het begin van de sessie als reflectie en integratie aan het einde.

De lengte van de sessie zorgt ervoor dat er voldoende tijd is om in een diepe staat van resonantie te komen en de transformerende kracht van muziek en begeleiding te ervaren. Het doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin je authentieke zelf kan worden verkend en je innerlijke harmonie en leiderschap kan worden versterkt.

Muzikale Resonantie Coaching is een unieke vorm van begeleiding waarbij ik, als jouw gids, intuïtieve muziek en resonantie gebruik om een diepere verbinding met je authentieke zelf te faciliteren. Tijdens deze sessies creëren we samen een veilige en harmonieuze ruimte waarin de muziek dient als een brug naar innerlijke ontdekking en transformatie. Deze benadering ondersteunt je in je reis naar authentiek leiderschap, helpt bij het loslaten van oude patronen, en bevordert zelfbewustzijn en persoonlijke en professionele groei.

Ja, na elke sessie ontvang je een opname van de unieke intuïtieve muziek die tijdens de sessie is gecreëerd. Zo kun je op elk gewenst moment opnieuw contact maken met de energie en inzichten van de sessie.

Innerlijke vrijheid is niet zomaar een term; het is een manier van leven. Het betekent dat je in staat bent om je emoties, gedachten en acties vanuit een plaats van balans en zelfliefde te beheren. Je bent niet langer een gevangene van je eigen angsten, onzekerheden of beperkende overtuigingen. Je herkent je eigen intrinsieke waarde en staat jezelf toe om voluit te leven. Hierdoor kun je authentieke keuzes maken die resulteren in een vervullender en gelukkiger leven.

Resonantie Coaching helpt bij het identificeren en overwinnen van blokkades die je professionele groei in de weg staan. Door het creëren van een diepere verbinding met je innerlijke zelf, kun je authentieker handelen en meer vervullende professionele relaties opbouwen. 

Zeker, de voorkeur gaat uit naar live sessies om de diepgaande resonantie van de klanken en muziek te ervaren, wat een rijker en dieper niveau van interactie en ervaring biedt dan online mogelijk is. Echter, als je al verder bent in een traject met mij, bied ik de optie om een sessie online te houden.
De eerste kennismakingssessie kan wel online worden gedaan.
Voor online sessies gebruik ik betrouwbare en veilige videoconferentieplatformen zoals Zoom, Microsoft Teams, of Skype, afhankelijk van je voorkeur. Het enige dat je nodig hebt voor een online sessie is een rustige ruimte, een goede internetverbinding, en een apparaat met een camera en microfoon. Zo kun je, ondanks de afstand, toch de voortzetting van je persoonlijke en professionele ontwikkeling ervaren.

Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname aan de sessies, behalve een open geest en de bereidheid om jezelf toe te staan diep te gaan in jezelf op een veilige en milde manier en te transformeren en loslaten wat jij niet bent. 

De kosten voor een Muzikale Resonantie Sessie bedragen €450,- per sessie, die tussen de 90 en 120 minuten duurt. Deze investering omvat een persoonlijke en diepgaande ervaring waarbij je de gelegenheid krijgt om je innerlijke balans te hervinden en je authentiek leiderschap te versterken, ondersteund door intuïtieve muziek en bezielde begeleiding.

Het boeken van een sessie kan eenvoudig online. Je kunt direct een sessie boeken via de knop op deze pagina. Op de boekingspagina kun je jouw voorkeursdatum en -tijd selecteren, en de nodige gegevens invullen. Na de boeking ontvang je een bevestigingsmail met alle details voor de sessie, inclusief een link voor een online ontmoeting indien de sessie op afstand plaatsvindt.

Als je liever eerst kennismaakt, kun je beginnen met het boeken van een Resonantie Inspiratie Sessie voor €147,-. Dit is een kortere sessie van 45 minuten bedoeld om inspiratie op te doen en een gevoel te krijgen voor de werkwijze en de mogelijkheden die de Muzikale Resonantie Sessies bieden.

Daarnaast bied ik ook meer uitgebreide trajecten aan voor diegenen die op zoek zijn naar duurzame transformatie en diepgaande persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor meer informatie over de verschillende trajecten en de investering, kun je de sectie ‘Duurzame Transformatietrajecten’ op deze pagina raadplegen.

Voor verdere vragen of specifieke verzoeken, voel je vrij om contact op te nemen via de contactpagina. Ik kijk er naar uit om je te begeleiden op jouw reis naar authentiek leiderschap en innerlijke harmonie!

Als je op dit moment in je leven niet de mogelijkheid hebt om de financiële investering te doen, dan kan ik dat goed begrijpen.
Ik wil dit voor iedereen toegankelijk houden. Ik ben er van overtuigd dat The Shift sessies werkelijk levensveranderend kunnen zijn en je op de lange termijn zelfs kunnen ondersteunen bij meer inkomen manifesteren. 

Maar voor nu bied ik je graag een persoonlijke prijs. Neem gerust contact met me op om dit te bespreken. 

Natuurlijk! Als je eerst wilt aftasten of deze sessies iets voor jou zijn, kun je altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt een sessie boeken door op de betreffende knop te drukken. Je komt dan op onze Calendly-pagina, en vult een kort formulier in om jouw keuze kenbaar te maken wat je gaat boeken. Na het invullen kom je op de boekpagina waar je de beschikbare tijden en dagen kunt zien. Na het kiezen van de voor jou beschikbare dag en tijd, betaal je de sessie vooruit met iDeal. Na betaling is je sessie bevestigd. Heb je een andere afspraak betreffende de betaling, dan mag je het betaalscherm dichtklikken. Je afspraak staat immers wel al in de agenda ingepland. 

Als je moet annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op. Voor annuleringen tot 48 uur van tevoren worden geen kosten in rekening gebracht. Daarna wordt het gehele sessie bedrag in rekening gebracht tenzij je op tijd de afspraak verzet.  

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 40 jaar zet ik muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Scroll to Top