Roger Spees

Jouw Intuïtief Pianist, Muzikale Alchemist & Resonantie Gids
Vind Rust, Harmonie en Balans in Een Wereld Vol Lawaai

NIEUW THEATER EVENT OP MIJN VERJAARDAG 8 FEB:

Een Leven in Harmonie, Innerlijke Rust en Bewustwording middels Afgestemde Intuïtieve Muziek en Resonantie Coaching

Hallo daar, ik ben Roger Spees. Welkom in mijn wereld van intuïtieve muziek.

Voordat we de diepte van de verhalen en woorden induiken, nodig ik je uit om eerst kennis te maken met de klanken die vanuit mijn hart en ziel ontstaan. Klik hieronder op ‘Play’ en laat de muziek je verwelkomen. Voel je vrij om je ogen te sluiten, haal diep adem, en laat de vibraties door je heen stromen. Voel je een resonantie? Een emotie? Een herkenning? Raakt het je?

Deze muziek is een uitnodiging, een poort naar een ruimte waar transformatie en heling kunnen plaatsvinden. Een toevluchtsoord waar je kunt rusten, reflecteren, en de melodie van je eigen ziel kunt ontdekken.

Als deze klanken je raken, als er iets in je ontwaakt, dan nodig ik je uit om verder te lezen, verder te verkennen, en wellicht, om samen een reis aan te vangen.

Hey Daar, Ik ben Roger Spees. Welkom in mijn muzikale universum.

Voordat we afdalen in de woorden en verhalen, nodig ik je uit om eerst de klanken te ontmoeten. Druk hieronder op ‘Play’ en laat de muziek je begroeten. Voel je vrij om je ogen te sluiten, adem diep in, en laat de vibraties door je heen stromen. Is er een resonantie? Een gevoel? Een herkenning? Voel je je geraakt? 

Deze muziek is een uitnodiging, een opening naar een ruimte waarin transformatie en heling mogelijk zijn. Een plek waar je kunt rusten, reflecteren, en de melodie van je eigen ziel kunt horen.

Als deze klanken resoneren, als er iets in je beweegt, dan nodig ik je uit om verder te lezen, verder te verkennen, en misschien, om samen een reis te beginnen.

Hey daar! Ik ben Roger Spees. Welkom op mijn plekje op het web. Of je hier nu toevallig bent beland of met een specifieke reden, je hebt interesse in de transformerende kracht van intuïtieve muziek. 

Voor mij is intuïtieve muziek het medicijn voor deze tijd. Het brengt rust, balans en harmonie. We leven in een wereld vol lawaai, en intuïtieve muziek biedt een oase van stilte en verbinding. Het gaat dieper dan alleen geluid; het resoneert met je innerlijke wezen, het raakt je ziel. Het brengt je in contact met je diepste wezen, in het hier en nu, de enige tijd die er toe doet. 

Ik werk als artiest, (instant) componist, gids en leraar en gebruik intuïtieve muziek om mensen zoals jij te ondersteunen met de obstakels die het leven soms biedt. Of ik nu solo speel of samenwerk met andere muzikanten, mijn muziek is altijd afgestemd op A=432Hz, en staat klaar om je te raken, te begeleiden en te inspireren. 

Voordat je verder leest… mijn werk gaat over intuïtieve muziek in 432Hz. Druk hieronder eerst op ‘play’ en voel of dit bij je binnenkomt. Zo niet, dan hoef je niet verder te lezen. Als het wel resoneert, laten we dan samen de diepere tonen verkennen…

Fijn, je hebt zojuist een eerste duik genomen in de intuïtieve klanken die ik koester. Muziek die in het nu ontstaat en vrij geïmproviseerd wordt, in zuivere afstemming op dit moment. 

Je reis is al van start gegaan. Voelde je een connectie? Een vonkje van herkenning? Dat is de magie van intuïtieve muziek (gestemd op 432Hz). Het raakt iets dieps binnenin ons en nodigt uit tot een diepere verkenning.

In een wereld die vaak chaotisch en overweldigend kan aanvoelen, dient intuïtieve muziek als een medicijn voor deze tijd, en biedt een toevluchtsoord van harmonie, innerlijke rust en bewustzijn. Het gaat verder en dieper dan het gehoor; het resoneert met je ziel en nodigt je uit om af te stemmen op je diepste wezen, hier en nu.

Door het verkennen van intuïtieve muziek, nodig ik je uit om de holistische resonantie te ervaren die een harmonieuze verbinding tussen je geest, lichaam en ziel faciliteert.

In de rol van artiest, (instant) componist, gids en leraar, omarm ik de gelegenheid om jou te ondersteunen op jouw unieke pad. Of ik nu solo speel of samenwerk met andere muzikanten, mijn muziek, altijd gestemd op A=432Hz, is hier om je te raken, te begeleiden en te inspireren. 

De afstemming op 432Hz wordt vaak gezien als meer in harmonie met de natuurlijke resonantie van het universum, wat kan leiden tot een diepere verbinding en een meer ontspannen ervaring. Deze afstemming bevordert innerlijke rust en vergroot het bewustzijn, door een resonantie te creëren die meer in lijn is met de natuurlijke vibraties van de aarde en ons lichaam. Het is een uitnodiging om op een dieper niveau af te stemmen en de harmonie binnenin te ontdekken. Ik ben specialist in 432Hz en de helende kracht ervan.  

Wat kun je verwachten?
Een diepere connectie met jezelf, innerlijke rust, emotionele heling en een verhoogd bewustzijn. Het is een uitnodiging om de harmonie binnenin te ontdekken en te omarmen, een zachte diepgaande manier om blokkades te transformeren.

Als de muziek die je zojuist hebt ervaren iets in je heeft aangeraakt, dan is dit slechts het begin. Ik nodig je uit voor een Resonantie Inspiratie Sessie waar we samen jouw behoeften en de magie van muziek verkennen. Ben je klaar om de diepere tonen van je eigen ziel te verkennen? Laten we samen deze prachtige reis aanvangen…

Fijn, je hebt zojuist een eerste duik genomen in de intuïtieve klanken die ik koester.

De reis is al begonnen. Voelde je een connectie? Een sprankje herkenning? Dat is de magie van intuïtieve muziek (in 432Hz). Het raakt iets dieps binnenin ons en nodigt uit tot een diepere verkenning.

In deze wereld vol onophoudelijk lawaai, dient intuïtieve muziek als een oase van stilte, een brug naar innerlijke harmonie en balans. Het gaat verder dan het gehoor; het resoneert met je ziel en nodigt je uit om af te stemmen op je diepste wezen, hier en nu. 

Door het verkennen van intuïtieve muziek, nodig ik je uit om de holistische resonantie te ervaren die een harmonieuze verbinding tussen je geest, lichaam en ziel faciliteert.

Met de rol van artiest, (instant) componist, gids en leraar, omarm ik de kans om jou te ondersteunen op jouw unieke pad. Of ik nu solo speel of samenwerk met andere muzikanten, mijn muziek, altijd afgestemd op A=432Hz, is hier om je te raken, te begeleiden en te inspireren.

Wat kun je verwachten? Een diepere connectie met jezelf, innerlijke rust, emotionele heling en een verhoogd bewustzijn. Het is een uitnodiging om de harmonie binnenin te ontdekken en te omarmen. Het bied een milde maar diepgaande manier om blokkades te transformeren. 

Als de muziek die je zojuist hebt ervaren iets in je heeft aangeraakt, dan is dit slechts het begin. Ik nodig je uit voor een Resonantie Inspiratie Sessie waar we samen jouw behoeften en de magie van muziek verkennen. Klaar om de diepere tonen van je eigen ziel te verkennen? Laten we samen deze prachtige reis beginnen…

Play Video

In een wereld waar woorden vaak tekortschieten, opent intuïtief afgestemde muziek een poort naar diepere verbinding en begrip. Deze muziek, die in het nu ontstaat, vloeit voort uit een zuivere intentie en een scherp gerichte aandacht, en creëert een taal die verder gaat dan het cognitieve, rechtstreeks het hart en de ziel raakt.

Waar woorden beperkt kunnen zijn door interpretaties en misverstanden, overstijgt muziek deze barrières en communiceert op een meer fundamenteel niveau van ons zijn. Het resoneert in elke vezel van ons wezen, echoënd door de kamers van onze ziel, en weerklinkend in de diepten van onze kern.

De tonen en melodieën van intuïtief afgestemde muziek zijn niet zomaar klanken; het zijn vibraties die diep resoneren met onze eigen innerlijke frequenties. Ze nodigen ons uit om te luisteren, niet alleen met onze oren, maar met ons hele wezen. Ze hebben de kracht om aan te raken wat verborgen ligt, wat onuitgesproken is, en om ruimte te creëren voor heling en transformatie op een holistisch niveau.

In een sessie met intuïtief afgestemde muziek, ben je niet alleen een ontvanger van geluid, maar een deelnemer in een co-creatief proces. Het is een uitnodiging om je af te stemmen, om te luisteren, en om te voelen wat resoneert binnenin. Deze muziek reflecteert je innerlijke landschap en biedt een spiegel waarin je jezelf kunt zien en voelen op een dieper, authentieker niveau.

Terwijl de muziek zich ontvouwt, kunnen de ritmes, harmonieën en melodieën je leiden naar een plaats van innerlijke stilte, van diepere zelfkennis en van authentieke zelfexpressie. Het is een reis voorbij het bekende, naar een ruimte waar ware groei en transformatie mogelijk zijn.

Het gebruik van woorden kan soms leiden tot een oppervlakkige uitwisseling, beperkt door de grenzen van taal en persoonlijke interpretatie. Maar intuïtief afgestemde muziek biedt een dieper, resonanter kanaal voor expressie en begrip, een die de potentie heeft om echte verandering en heling teweeg te brengen op zowel persoonlijk als collectief niveau. In deze ruimte van muzikale resonantie, vind je een uitnodiging om je eigen innerlijke harmonie te verkennen en te omarmen, en om te ervaren hoe authentieke afstemming kan leiden tot een leven van grotere vervulling en betekenis.

 1. Harmonie tussen Lichaam en Geest:
  • Muziek en klankresonantie kunnen je helpen om een harmonieuze staat tussen je lichaam en geest te bereiken, wat leidt tot innerlijke rust en een betere focus in je professionele en persoonlijke leven.

 2. Toegang tot Diepere Bewustzijn:
  • De unieke vibraties van intuïtieve muziek kunnen je helpen toegang te krijgen tot diepere lagen van je bewustzijn, waardoor verborgen inzichten en perspectieven naar boven kunnen komen die belangrijk zijn voor authentiek leiderschap.

 3. Ontgrendelen van Creatief Potentieel:
  • Intuïtieve muziek en klankresonantie kunnen de deuren openen naar je creativiteit, je inspireren om innovatieve oplossingen en nieuwe ideeën te verkennen in je onderneming en leven.

 4. Emotionele Vrijlating en Verwerking:
  • Muzikale resonantie biedt een veilige en ondersteunende omgeving om opgekropte emoties te verkennen en los te laten. Dit proces kan leiden tot een dieper gevoel van vrijheid en innerlijke vrede.

 5. Meditatieve en Transcendentale Ervaringen:
  • De serene en diep resonante klanken kunnen meditatieve en transcendentale staten teweegbrengen, je helpen om een hoger niveau van zelfbewustzijn en innerlijke rust te bereiken.

 6. Reflectie en Zelfinzicht:
  • Muziek dient als een spiegel die je helpt om je authentieke zelf te zien en te begrijpen, begeleidend naar een dieper niveau van zelfacceptatie en authenticiteit.

 7. Persoonlijke Groei en Zelfontdekking:
  • Door deze muzikale reis, zul je nieuwe kanten van jezelf ontdekken en je persoonlijke en professionele groei versnellen

 8. Unieke Identiteit en Expressie:
  • Ontdek en omarm je unieke klank, je unieke stem in de wereld, en leer hoe je jezelf authentiek kunt uitdrukken in alle aspecten van je leven en werk.

Door te kiezen voor een traject van muzikale resonantie en coaching, kies je voor een pad van diepgaande transformatie en zelfontdekking. Of je nu kiest voor individuele sessies of besluit deel te nemen aan een groter programma, je bent op weg naar het ontdekken van de onbeperkte mogelijkheden van wat muzikale resonantie en intuïtieve muziek voor jou kunnen doen.

Bereid je voor op een reis van harmonie, inzicht en authentieke expressie die je leven en leiderschap naar een nieuw niveau van resonantie en betekenis zullen tillen.

Diepe Resonantie: Jouw Muzikale Reis naar je Essentie

Verlang je naar een diepere innerlijke balans, serene rust en scherp zelfbewustzijn? Wil je de kracht in jezelf ontdekken op een manier die voorbijgaat aan woorden? Mijn muzikale begeleiding duikt diep in de kern van wat je nodig hebt om te verbinden met je essentie, je ziel.

“Met een subtiel gevoel voor resonantie, bied ik intuïtieve muzikale reflecties die de huidige behoeften spiegelen, resonerend op een holistisch niveau.”

Elke noot is een echo die niet alleen je oren, maar je hele wezen beroert. Muziek is een universele taal die wonden heelt en een brug slaat tussen je externe realiteit en innerlijke beleving.

Voel je dat er een ruimte in je is die wacht om verkend te worden? Ga met me mee op deze muzikale tocht en ervaar de diepte van resonantie en de magie van het nu.

Waar bevind jij je nu en waar verlang je naar:

🌿 Voel je je overweldigd door de drukte van het leven? Samen creëren we een veilige muzikale haven van rust. Kun je de sereniteit al voelen?

🌟 Raak je soms uit balans of mis je je ritme? Samen vinden we de melodie die jou weer grond geeft. Muziek heeft de magie om je te hercenteren.

💔 Draagt je hart zwaarte van levensuitdagingen? Met intuïtieve muziek, puur en afgestemd op de essentie van jouw hart en ziel, raken we de snaren van heling en troost. Stap voor stap, noot voor noot.

🌌 Vraag je je wel eens af waar je echt thuishoort? Met muziek als gids, ontdekken we de prachtige melodie van jouw ziel, een lied dat resoneert met wie je echt bent, diep van binnen.

Herken je dit? Als jij er klaar voor bent om de symfonie van jouw leven te ontdekken, dan nodig ik je uit. Laten we samen die magische reis maken, waar leven, liefde en muziek samenkomen.

Ieder mens is uniek, en dus ook de muziek:

Ieder heeft een unieke missie die past in het grotere geheel van het universum. Sommigen leven gepassioneerd en geven expressie aan hun ziel, terwijl anderen nog zoeken, misschien minder bewust van hun ware potentieel.

Het feit dat je deze woorden leest, wijst op een grotendeels ontwaakt bewustzijn, een verlangen naar diepere verbinding en begrip van je eigen essentie. Ik sta klaar om naast je te wandelen op deze tocht, je te begeleiden in het ontrafelen van je unieke innerlijke melodie, en samen je ziel te laten schitteren in haar puurste vorm.

📞 Resoneert dit met jou? Boek dan jouw eerste Resonantie Inspiratie Sessie op zoom en ontdek wat intuïtieve muziek voor jou kan betekenen. Iets meer lezen over deze kennismakingssessie? Klik hier

Misschien lees je al die woorden en wil je graag weten wat die intuïtieve muziek en resonantie begeleiding nog meer voor jou kan doen. Lees dan eerst verder… neem je tijd… 

De Dissonante Akkoorden van het Leven: Hoe Mag Ik Je Bijstaan?

Alvorens we ons verdiepen in de symfonie van mogelijkheden die ik je kan bieden, laten we eerst de dissonante akkoorden en tonen in je leven onder de loep nemen die om aandacht vragen. Net zoals in een muziekstuk waarin lichte en donkere tonen elkaar prachtig aanvullen, zijn het de hobbels in het leven die ons laten groeien en bloeien.

In de afgelopen 20 jaar dat ik het voorrecht had om met bijzondere individuen zoals jij te werken, kwamen bepaalde thema’s vaak naar voren. Dit zijn de momenten waarop mijn intuïtieve muziek en coaching werkelijk het verschil maken. Kijk eens of je jezelf herkent in een of meer van deze uitdagingen:

🌱 Samen Groeien? Laten we de krachten bundelen en samen naar nieuwe hoogtes streven. Met mijn zuiver intuïtief afgestemde muziek en resonantie coaching als vleugels, zijn er geen grenzen aan hoe hoog of hoe diep we kunnen gaan op onze reis naar een vervullend en gebalanceerd leven.

Ontdek de Oplossing: Jouw Eerste Stap naar Transformatie

Ontdek de Oplossing: Jouw Eerste Stap naar Transformatie Voel je de zwaarte van de genoemde pijnpunten? Weet dat je niet alleen bent, en er is een weg naar verlichting. Sterker nog, de sleutel tot die verlichting kan slechts een druk op de knop verwijderd zijn.

Hieronder vind je een unieke compositie van intuïtieve muziek, een daadwerkelijke opname van een Soul Symphony, speciaal gecomponeerd voor een liefdevol koppel. De essentie van de muziek vond ik zo krachtig, dat ik, met hun goedkeuring, besloot het ook uit te brengen als een aparte track. Hoewel ieder mens uniek is, delen we in essentie veel met elkaar. Daarom deel ik soms dit soort opnames, omdat anderen hier ook mee kunnen resoneren.

Beschouw het als een klein geschenk voor jou, voor een moment van rust en inzicht.
Ik nodig je uit om opnieuw op “Play” te drukken en gewoon een paar minuten te luisteren. Adem ondertussen rustig in en uit in je buik. Ervaar wat je voelt en wat het met je doet.

Dit is slechts een voorproefje van de diepgaande transformatie die mogelijk is wanneer je jezelf overgeeft aan de kracht van intuïtieve muziek die écht op jou is afgestemd als uniek individu. Want jouw muziek zal nóg dieper resoneren met jouw essentie, jouw ziel, jou als uniek multidimensionaal wezen.

Resonantie Inspiratie Sessie

Heb je al geluisterd naar het muziekstukje? Resoneerde het met je? Dan is het nu het moment om de volgende stap te zetten!

Ben je klaar voor een muzikale reis die je perspectief verbreedt?
Meld je aan voor een Resonantie Inspiratie Sessie waar jouw unieke melodie de sleutel wordt tot diepere inzichten en persoonlijke groei. Voor €147,- neem ik je mee op een 45-minuten durende (online) verkenning van muzikale resonantie, waar niet alleen de snaren in harmonie vibreren. 

Jouw verhaal, jouw emoties, jouw ambities, ze vinden allemaal hun weg in de muziek die tijdens onze sessie ontstaat. Het is meer dan alleen een sessie; het is het begin van een muzikaal avontuur naar je authentieke zelf. Druk op de knop en laten we samen de eerste noten spelen van jouw unieke levensmelodie.

Durf jij de stap te zetten? 🎶 

Voor slechts €147,- openen we samen een poort naar een wereld van muzikale resonantie en diepe innerlijke verkenning. In een 45-minuten durende Resonantie Inspiratie Sessie ben ik volledig afgestemd op jou. Jouw verhaal, jouw ritme, jouw unieke melodie.

Deze sessie is meer dan alleen een gesprek; het is een muzikale reis ondersteund door intuïtieve muziek die jouw innerlijke klanken verkent en resonantiewerk om dieper in te tunen op je authentieke zelf. Tijdens onze sessie op Zoom, zal ik een uniek muziekstuk voor je spelen, dat je nadien via e-mail ontvangt als een blijvende herinnering aan onze reis.

Mijn vermogen om te luisteren gaat verder dan alleen het gehoor; het vormt de basis van mijn intuïtieve spel.

Voor een direct gesprek of een app-bericht, voel je vrij om te bellen of te appen op 0645490670. Ik kijk uit naar onze muzikale ontmoeting!

Van Luisteraar naar Levenskunstenaar: Jouw Symfonie van Mogelijkheden 

Je hebt zojuist de resonantie en kracht ervaren van een stukje intuïtieve muziek. Die paar minuten zijn een glimp van wat er mogelijk is als we de dissonante akkoorden in je leven transformeren naar een harmonieus meesterwerk.

Laten we samen de volgende stappen zetten. Voorbij de enkele noten en akkoorden, daar ligt jouw persoonlijke symfonie van mogelijkheden te wachten. Een compositie zo uniek als je vingerafdruk, en net zo authentiek als je diepste verlangens.

Ben je klaar om de partituur van je leven om te draaien en een gloednieuw hoofdstuk te beginnen? Lees verder om te ontdekken hoe ik je kan helpen om van jouw leven een briljante compositie te maken.

🌱 Samen Groeien? Laten we de handen ineen slaan en optrekken naar nieuwe hoogtes. Met mijn zuivere intuïtief afgestemde muziek en resonantie coaching als vleugels, is er geen limiet aan hoe hoog of hoe diep we kunnen gaan in onze reis naar een vervullend en gebalanceerd leven.

Testimonials

"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"ik had het genoegen en de eer om op één van de laatste dagen van het jaar samen met 2 mede bezielde ondernemers met wie ik 3 daagse retreats geef, een zielsafstemming en zielscompositie te ontvangen van Roger.

Het was vanaf het eerste tot en met het laatste moment magisch, fijn, diep verbindend en voedend voor mijn ziel én de gezamenlijke zielsenergie van mijn mede bezielde ondernemers. Vanaf het eerste moment dat Roger afgestemd begin te spelen werd ik in vervoering meegenomen door de klanken. Het was direct voelbaar en herkenbaar over wie deze klanken gingen. Prachtig. Het raakte me in mijn diepste kern. Ik ben Roger enorm dankbaar en ik gun iedereen dit! Dank je wel Roger!"
Erik Verhagen
Bezield Ondernemer
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian
Awareness Coach
“A piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.”
Ann Thu
Awareness Coach
“Wij zijn te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark & Annemiek
Vloggers
Je liefdevolle aanrakingen van de noten komen binnen en stromen door naar mijn hart vanuit die van jou. Dankjewel voor de glinstering van een traan die van daaruit mag landen. 💗🙏🏻💗
Manôn Verleun
"Meerdere muzieksessies mogen ontvangen van Roger tijdens een periode die in het teken stond van verwerken. Roger is heel goed in het aanvoelen van dat wat nodig is en geeft dit terug via zijn pianospel. Het was een bijzondere ervaring; via zijn muziek kon ik woorden geven aan gevoelens die ik eerder niet onder woorden kon brengen. Met behulp van zijn muziek lukte het om emoties te voelen ipv weg te drukken. Het hele proces heeft veel inzichten gebracht."
Esther Smit
Begeleider bij Zideris
"Tijdens volle maan zaten mijn lief en ik op de bank bij intuïtief pianist Roger Spees. 
Een verjaardagscadeau, waarbij Roger vanuit zijn gave onze energie wist te vertalen in een werkelijk fenomenaal pianospel.  Tranen biggelden over mijn wangen, diep geraakt door zijn werk. 

Al voordat de muziek begon konden we beiden al voelen dat er van alles in ons lichaam gebeurde, in beweging kwam.  Niet alleen de herkenning te beluisteren van ons individuele en gezamenlijke proces, maar ook te voelen welke potentie er in onze relatie aanwezig is.

Zoals Roger mooi zei:’Als jullie samenkomen is er echt een harmonie, komen jullie tot in de hemel.’ 

Een heel bijzonder man die Roger, die zich heeft toegelegd om jouw essentie te raken met zijn klanken. Ik ben er nog stil van."
Ida Pankras
"Ik heb het gezien en gevoeld tijdens congressen met 500 bezoekers, tijdens studiedagen met 75 deelnemers en in een huiskamer setting. Roger’s prachtige intuïtieve pianospel leidt tot verstilling en geeft tegelijkertijd energie. Het haalt eventueel aanwezige spanning weg uit een zaal en zet iedereen ‘in het moment’. Van harte aanbevolen. "
Lex Eschauzier
Duurzaamheidsexpert
"De muziek van Roger Spees werkte als een gevoelsdrager op de Familieraad dag van Philadelphia zorg. Het zorgde voor een warme ontvangst voor de mensen die uit het hele land naar Amersfoort kwamen; zijn miniconcert aan het begin van de dag hielp iedereen om echt te landen bij de bijeenkomst en om present te zijn bij het thema van de dag (sociale) duurzaamheid. Op diverse momenten gaf de muziek van Roger nieuwe impulsen, als een verfrissend bad voor alle deelnemers. Zijn gave ligt erin om goed aan te voelen, wanneer hij muzikaal kan bijdragen aan de atmosfeer en het energie niveau van een bijeenkomst. Zijn intuïtieve speelstijl en prachtige scores kunnen naar mijn inschatting ieder type bijeenkomst naar een hoger niveau aandachts- en belevings niveau brengen. Van harte aanbevolen! "
Jord Neuteboom
Organisatie adviseur
Roger Spees heeft een bijdrage geleverd aan de eerste Open CRKLdag op 30/01/2015. Tijdens de slotsessie heeft hij met zijn piano improvisatiespel momenten van rust en reflectie gecreëerd. Daardoor kon er op het einde van de dag nog een mooie gesprek plaats vinden over de leerervaringen, de ontmoetingen en de opbrengsten van de dag. Hoofd en hart werden zo weer met elkaar verbonden.
Rens Meijkamp
TheartofbeingYOURSELF
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
Ursula van Kooij
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
“We hebben met 3 vriendinnen een persoonlijke soundtrack van Roger mogen ontvangen. Wat een bijzondere belevenis was dat!

Hij begon te spelen, nadat we het ons eerst heerlijk comfortabel hadden gemaakt in zijn huiskamer; tranen rolde over onze wangen, de afgelopen 30 jaar vriendschap kwam voorbij.

Onze energieën vloeiden in elkaar over en Roger speelde daar prachtig op in.

Uiteindelijk bundelde onze energieën samen in ons hart, wat tot uiting kwam in zijn muziek. Een echte gezamenlijke zielsbelevenis! Dankbaar zijn wij Roger dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken en zullen dit moment nog lang koesteren middels zijn muziek! Als je echt verbinding met elkaar wilt, is dit zeker een aanrader!”
Inge
"Wat een mooie ervaring was jouw intuïtieve piano concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!!"
Mark Ligthart
Zutphen
“Wat een prachtige ervaring in de fijne warme sfeer van Rogers woonkamer. We waren met z’n vijven, een prettig klein groepje (ik kende overigens niemand maar voelde mij direct op mn gemak).

We hebben ons ‘neer genesteld’ om de muziek zo ontspannen mogelijk te ontvangen. Toen startte Roger met spelen. We werden meegenomen in ‘de reis van ons leven’.

Ik voelde de prachtige muziek letterlijk door mijn lijf vibreren. De tranen stroomden over mijn wangen! Blijheid, liefde, verdriet, pijn; alles kwam voorbij.

Daarna ging Roger voor ieder aanwezig haar individuele soultrack spelen. Zo bijzonder dat er een uniek helemaal ‘eigen’ stuk muziek speciaal voor mij werd gespeeld. Ik voelde mijn hart onmiddellijk reageren en de liefde stromen. Heerlijk gevoel!

Eigenlijk niet in woorden te vatten deze prachtige ervaring. Het bewust ervaren en voelen van de veelkleurigheid, lieflijkheid, maar ook de power van mijn soul, heeft mij zelfvertrouwen gegeven.


Als ik even verval in gedachtes of overtuigingen dat ‘iets mij toch niet lukt’ en ik luister naar de track… dan voel ik de immense beauty en kracht van mijn ziel. Hierdoor voel ik zelfvertrouwen en kan ik mijn aardse overtuigingen en gedachtes makkelijker loslaten. De live concerten op facebook en instagram vond ik iedere keer al zo mooi, maar in het echt kwam de muziek voor mij nog vele malen intenser binnen. Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige kado aan jezelf te geven! Nogmaals dank lieve Roger voor deze unieke en fijne ervaring! ”

Judith
“Tien deelnemers schudden elkaar spontaan de hand in een sfeervolle huiskamer met een brandende houtkachel en een vleugel. Handen geven, ik was het al twee jaar niet meer gewend. Een verademing. Wat een warm welkom. Roger creëert een sfeer die verbinding mogelijk maakt.

Een kennismakingsronde voorafgaand aan het concert geeft een wonderlijk gevoel van gelijkgestemdheid tussen mensen die een half uur eerder nog volslagen onbekenden waren voor elkaar.

Roger neemt plaats achter de vleugel. De geïmproviseerde klanken voeren direct naar het hart. De drukte in mijn hoofd als gevolg van alle turbulenties in de buitenwereld maakt plaats voor vredige verstilling.

Het melodische pianospel resoneert ook met de energie in de ruimte. Met mijn ogen dicht voel ik de verbinding met deelnemers die ik amper ken. Af en toe onderbreekt Roger zijn pianospel.

Eerst laat hij een kolossale klankzaal zingen door de ruimte. Dan loopt hij met een grote trom tussen de deelnemers die op matjes liggen en in fauteuils. De diepe klanken van de tromslagen gaan door mijn buikgebied als hij voor mij stilstaat. Na pianoklanken uit de hemel weer even terug in verbinding met de aarde.

We leven in tijden van verwarring en desintegratie. Oude structuren piepen en kraken op hun grondvesten. Maar het nieuwe heeft nog geen duidelijke gestalte. Gelukkig zijn er mensen die een vingerwijzing geven. Roger laat ervaren dat de Nieuwe Aarde niet in de toekomst ligt, maar ontstaat in het nu, uit de klanken van een virtuoos improvisatiespel.”
Pieter Baken
Doutzen Kroes en Sunnery James
Marian Valk op Linkedin

Geïnspireerd door wat anderen hebben ervaren? Nu is het jouw beurt om de kracht van intuïtieve muziek te ontdekken.

Klaar voor een unieke muzikale reis die je ziel kan raken?
🎶 Ontdek de “21-Day Soul Symphony Challenge” 🎶
Laat je verrassen door een persoonlijk, intuïtief gecomponeerde Soul Symphony en ontvang mails die je op je pad begeleiden.

Wat je kunt verwachten:

 • Een persoonlijke 1-op-1 Zoom call met mij
 • Ik componeer intuïtief jouw unieke Soul Symphony
 • Je krijgt Periodieke mails vol inzichten en inspiratie
 • Een veilige ruimte om te groeien en jezelf te ontdekken

Durf jij de eerste noot te zetten? 👇

Voor Coaches, Therapeuten & Creators: Een Nieuw Niveau van Resonantie​

Als professional weet je hoe belangrijk het is om de juiste sfeer en omgeving te creëren voor je cliënten of publiek. Maar wat als je die ervaring naar een geheel nieuw niveau kon tillen?

Bij mij krijg je meer dan gewoon ‘achtergrondmuziek’. Je ontvangt op maat gemaakte, intuïtief afgestemde composities die de resonantie van jouw werk versterken.

🎶 Live Optredens: Voeg een unieke dimensie toe aan je retreats, workshops of andere events met live uitgevoerde, intuïtieve muziek.

🎬 Persoonlijke Composities: Van social media reels tot podcasts en videos—ik kan een unieke soundscape creëren die past bij jouw boodschap.

🌱 Achtergrondmuziek voor Meditatie & Yoga: Verrijkt je sessies met diepgaande, afgestemde muziek die helpt bij de focus en ontspanning van jouw deelnemers.

Stel je voor dat je cliënten niet alleen naar je luisteren, maar zich ook volledig ondergedompeld voelen in de ervaring door de kracht van muziek. Klaar om samen een diepere laag van transformatie aan te boren?

Laten we gratis en vrijblijvend kennismaken en kijken hoe we elkaar kunnen versterken. 

Intuïtief gecomponeerde muziek

Over mij

“Muziek die in het moment ontstaat maakt je Hoofd Leeg en Vult je Hart met Vreugde!” Daar ben ik 100% van overtuigd.

Hoi, ik ben Roger Spees, jouw Intuïtief pianist, componist, muzikaal alchemist en Resonantie Gids (Soul Resonance Guide) en mijn missie is om mensen te helpen de authentieke trillingen van hun ziel te voelen en te versterken door middel van intuïtieve, resonerende muziek.

Ik beschik over de unieke gave om écht diep te luisteren. Dit stelt me in staat om de klanken van jouw ziel te horen en die om te zetten in een unieke melodie op de piano. Dit is meer dan muziek; het is een resonantie die de diepste lagen van je wezen raakt.

Mijn benadering is uniek omdat ik muziek rechtstreeks uit de essentie channel om als een akoestische spiegel te dienen. Dit helpt je om oude patronen te doorbreken, innerlijke harmonie te vinden en je verbinding met je ware zelf en het grotere geheel te verdiepen. Samen brengen we de noten in je leven op één lijn met de muziek van het universum.

Ontvang een gratis inspirerende rustgevende intuïtieve piano track en blijf op de hoogte

Scroll to Top