Soul Symphony Privé Concert

Ervaar de Ultieme Zielsvervulling: De Luxe Soul Symphony Privé Concert Ervaring

Beleef de Muziek die Jouw Leven Verandert: Een Persoonlijk Concert van Roger Spees

Een Moment Alleen Voor Jou: Stel je een serene plek voor waar de enige geluiden die je hoort, de noten van een piano zijn die jouw levensverhaal vertellen. Dit is geen droom, maar een exclusief privé concert door Roger Spees, een meester in het vertalen van jouw ziel naar muziek.

Jouw Persoonlijke Symfonie: In dit moment, alleen voor jou/jullie, speelt Roger niet alleen muziek. Hij onthult de harmonie van je ziel. Elke noot, elke melodie is een reflectie van jouw unieke pad, jouw dromen, en zelfs je uitdagingen.

Een Transformatieve Ervaring: Wat maakt deze ervaring zo uniek? Het is jouw kans om los te laten, om te groeien, en om jezelf op een dieper niveau te ontdekken. De muziek is een gids naar zelfontplooiing en innerlijke helderheid.

Wat is Inbegrepen? Een luxe privé concert op een mooie locatie, een opname van jouw Soul Symphony om keer op keer te beluisteren, en een intieme Soul Guidance sessie van 2 uur waar Roger je meeneemt op een reis van zelfontdekking.

Speciale Aanbieding: Dit alles voor een speciale prijs van €333,-. Een investering in jezelf die de deuren opent naar een leven vol potentieel en voldoening.

Maak Nu Jouw Reis: Dit is meer dan een concert, het is een levensveranderende ervaring. Laat Roger jouw gids zijn op deze onvergetelijke reis naar de kern van je wezen.

Een once in a lifetime exclusieve privé concert ervaring waar jouw ziel in melodieën tot uiting wordt gebracht

Stel je voor dat je een intieme reis maakt naar een prachtige locatie, waar de pianist plaatsneemt achter de vleugel. Maar deze keer is er iets unieks aan de hand. In plaats van te spelen voor een zaal vol mensen die een ticket hebben gekocht, speelt hij dit keer alleen voor jou!

En dit is geen gewone sessie. Dit is een reis naar het diepste deel van jezelf, een moment waarop de muziek de taal van je ziel spreekt. De pianist is geen gewone musicus, maar een meester in het bespelen van de snaren van de ziel. Hij speelt de muziek die jouw ziel weerspiegelt – datgene wat jou uniek maakt als mens.

Diepgaande Transformatie en Innerlijke Vrijheid

Het “Soul Symphony Privé Concert” is meer dan alleen muziek; het is een poort naar diepe transformatie. Elke noot is doordrenkt met de kracht om blokkades te doorbreken, om je te bevrijden van wat je tegenhoudt en je te leiden naar een leven vol potentieel en vervulling. Deze muzikale reis nodigt je uit om los te laten wat niet langer dient en ruimte te maken voor groei, manifestatie en zelfontplooiing.

Muziek in Afstemming met Jouw Hoogste Potentieel

Elke melodie, elke harmonie is afgestemd op de frequentie van jouw hoogste potentieel. De muziek weeft een web van resonantie dat je ondersteunt om uit te stijgen boven beperkende gedachten en angsten, en je te verbinden met de diepere waarheid van wie je bent. Deze klanken zijn niet alleen muziek; het is een spiegel die je herinnert aan je innerlijke kracht en de mogelijkheden die voor je liggen.

Diepe Inspiratie en Bewuste Manifestatiekracht

Het “Soul Symphony Privé Concert” is een bron van diepe inspiratie en manifestatiekracht. De muziek vult je met creatieve energie en een gevoel van mogelijkheden. Terwijl de noten je omhullen, voel je de resonantie van je verlangens en dromen, en wordt je uitgenodigd om deze krachtige energie te kanaliseren naar bewuste manifestatie in je leven.

Verbinding met de Ziel en Innerlijke Rust

Deze intuïtieve muziek opent de deur naar diepe verbinding met je ziel. Het nodigt je uit om te vertragen, uit je hoofd te stappen en in je hart te zakken. Terwijl de klanken je omringen, ervaar je een innerlijke rust en vrede die verder gaat dan woorden. Het is alsof je een gesprek voert met je ziel, een gesprek dat je de weg wijst naar je diepste waarheid.

Ontspanning en Uitlijning met Essentie

Het “Soul Symphony Privé Concert” is een oase van ontspanning, een moment waarop je je kunt overgeven aan de helende kracht van muziek. Terwijl de melodieën je omringen, smelten spanningen weg en word je uitgenodigd om dieper in je essentie te zakken. Het is een ervaring die je herinnert aan je ware aard en je uitnodigt om volledig in uitlijning te leven met wie je werkelijk bent.

Investeer in een nieuwe tijdlijn

Dompel jezelf onder in deze exclusieve “Soul Symphony Privé Concert” ervaring, een unieke once-in-a-lifetime mogelijkheid om jezelf te verbinden met de diepe resonantie van je ziel en te genieten van een intieme reis naar bewustzijn en liefde. 

Reserveer vandaag nog en geef jezelf de kostbare gift van deze bijzondere privé reis naar de kern van je eigen wezen.  Deze ervaring is beschikbaar voor individuen en stellen, waarbij Roger zich zelfs afstemt op jullie liefdesenergie. Daarnaast is deze unieke ervaring ook toepasbaar op andere contexten, zoals families en teams, waarbij de muziek een weerspiegeling wordt van de collectieve essentie.

Een Unieke Reis van Klank en Ziel: Jouw Persoonlijk Concert door Roger Spees

Een Symphony van Persoonlijke Resonantie: Dit is niet zomaar een concert. Het is een luxe, op maat gemaakte muzikale reis, exclusief voor jou. Op een schilderachtige locatie, speelt Roger Spees, een intuïtieve pianist, muziek die speciaal is afgestemd op de snaren van jouw ziel. Dit is jouw kans om verbinding te maken met de diepste lagen van je wezen.

Transformeer met Elke Noot: Elke harmonie, elke melodie komt voort uit het quantumveld van zuivere afstemming en liefde, en is ontworpen om je naar innerlijke harmonie en zelfontdekking te leiden. Je zult een diepgaande transformatie ervaren, een reis naar je ware ik.

Wat je ontvangt:

Investering voor deze levenservaring en muziek:

€1111,-
  Tijdelijk: €333,-

Reserveer vandaag nog en geef jezelf de kostbare gift van deze bijzondere reis naar de kern van je eigen wezen.

Testimonials

"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"ik had het genoegen en de eer om op één van de laatste dagen van het jaar samen met 2 mede bezielde ondernemers met wie ik 3 daagse retreats geef, een zielsafstemming en zielscompositie te ontvangen van Roger.

Het was vanaf het eerste tot en met het laatste moment magisch, fijn, diep verbindend en voedend voor mijn ziel én de gezamenlijke zielsenergie van mijn mede bezielde ondernemers. Vanaf het eerste moment dat Roger afgestemd begin te spelen werd ik in vervoering meegenomen door de klanken. Het was direct voelbaar en herkenbaar over wie deze klanken gingen. Prachtig. Het raakte me in mijn diepste kern. Ik ben Roger enorm dankbaar en ik gun iedereen dit! Dank je wel Roger!"
Erik Verhagen
Bezield Ondernemer
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian
Awareness Coach
“A piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.”
Ann Thu
Awareness Coach
“Wij zijn te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark & Annemiek
Vloggers
Je liefdevolle aanrakingen van de noten komen binnen en stromen door naar mijn hart vanuit die van jou. Dankjewel voor de glinstering van een traan die van daaruit mag landen. 💗🙏🏻💗
Manôn Verleun
"Meerdere muzieksessies mogen ontvangen van Roger tijdens een periode die in het teken stond van verwerken. Roger is heel goed in het aanvoelen van dat wat nodig is en geeft dit terug via zijn pianospel. Het was een bijzondere ervaring; via zijn muziek kon ik woorden geven aan gevoelens die ik eerder niet onder woorden kon brengen. Met behulp van zijn muziek lukte het om emoties te voelen ipv weg te drukken. Het hele proces heeft veel inzichten gebracht."
Esther Smit
Begeleider bij Zideris
"Tijdens volle maan zaten mijn lief en ik op de bank bij intuïtief pianist Roger Spees. 
Een verjaardagscadeau, waarbij Roger vanuit zijn gave onze energie wist te vertalen in een werkelijk fenomenaal pianospel.  Tranen biggelden over mijn wangen, diep geraakt door zijn werk. 

Al voordat de muziek begon konden we beiden al voelen dat er van alles in ons lichaam gebeurde, in beweging kwam.  Niet alleen de herkenning te beluisteren van ons individuele en gezamenlijke proces, maar ook te voelen welke potentie er in onze relatie aanwezig is.

Zoals Roger mooi zei:’Als jullie samenkomen is er echt een harmonie, komen jullie tot in de hemel.’ 

Een heel bijzonder man die Roger, die zich heeft toegelegd om jouw essentie te raken met zijn klanken. Ik ben er nog stil van."
Ida Pankras
"Ik heb het gezien en gevoeld tijdens congressen met 500 bezoekers, tijdens studiedagen met 75 deelnemers en in een huiskamer setting. Roger’s prachtige intuïtieve pianospel leidt tot verstilling en geeft tegelijkertijd energie. Het haalt eventueel aanwezige spanning weg uit een zaal en zet iedereen ‘in het moment’. Van harte aanbevolen. "
Lex Eschauzier
Duurzaamheidsexpert
"De muziek van Roger Spees werkte als een gevoelsdrager op de Familieraad dag van Philadelphia zorg. Het zorgde voor een warme ontvangst voor de mensen die uit het hele land naar Amersfoort kwamen; zijn miniconcert aan het begin van de dag hielp iedereen om echt te landen bij de bijeenkomst en om present te zijn bij het thema van de dag (sociale) duurzaamheid. Op diverse momenten gaf de muziek van Roger nieuwe impulsen, als een verfrissend bad voor alle deelnemers. Zijn gave ligt erin om goed aan te voelen, wanneer hij muzikaal kan bijdragen aan de atmosfeer en het energie niveau van een bijeenkomst. Zijn intuïtieve speelstijl en prachtige scores kunnen naar mijn inschatting ieder type bijeenkomst naar een hoger niveau aandachts- en belevings niveau brengen. Van harte aanbevolen! "
Jord Neuteboom
Organisatie adviseur
Roger Spees heeft een bijdrage geleverd aan de eerste Open CRKLdag op 30/01/2015. Tijdens de slotsessie heeft hij met zijn piano improvisatiespel momenten van rust en reflectie gecreëerd. Daardoor kon er op het einde van de dag nog een mooie gesprek plaats vinden over de leerervaringen, de ontmoetingen en de opbrengsten van de dag. Hoofd en hart werden zo weer met elkaar verbonden.
Rens Meijkamp
TheartofbeingYOURSELF
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
Ursula van Kooij
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
“We hebben met 3 vriendinnen een persoonlijke soundtrack van Roger mogen ontvangen. Wat een bijzondere belevenis was dat!

Hij begon te spelen, nadat we het ons eerst heerlijk comfortabel hadden gemaakt in zijn huiskamer; tranen rolde over onze wangen, de afgelopen 30 jaar vriendschap kwam voorbij.

Onze energieën vloeiden in elkaar over en Roger speelde daar prachtig op in.

Uiteindelijk bundelde onze energieën samen in ons hart, wat tot uiting kwam in zijn muziek. Een echte gezamenlijke zielsbelevenis! Dankbaar zijn wij Roger dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken en zullen dit moment nog lang koesteren middels zijn muziek! Als je echt verbinding met elkaar wilt, is dit zeker een aanrader!”
Inge
"Wat een mooie ervaring was jouw intuïtieve piano concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!!"
Mark Ligthart
Zutphen
“Wat een prachtige ervaring in de fijne warme sfeer van Rogers woonkamer. We waren met z’n vijven, een prettig klein groepje (ik kende overigens niemand maar voelde mij direct op mn gemak).

We hebben ons ‘neer genesteld’ om de muziek zo ontspannen mogelijk te ontvangen. Toen startte Roger met spelen. We werden meegenomen in ‘de reis van ons leven’.

Ik voelde de prachtige muziek letterlijk door mijn lijf vibreren. De tranen stroomden over mijn wangen! Blijheid, liefde, verdriet, pijn; alles kwam voorbij.

Daarna ging Roger voor ieder aanwezig haar individuele soultrack spelen. Zo bijzonder dat er een uniek helemaal ‘eigen’ stuk muziek speciaal voor mij werd gespeeld. Ik voelde mijn hart onmiddellijk reageren en de liefde stromen. Heerlijk gevoel!

Eigenlijk niet in woorden te vatten deze prachtige ervaring. Het bewust ervaren en voelen van de veelkleurigheid, lieflijkheid, maar ook de power van mijn soul, heeft mij zelfvertrouwen gegeven.


Als ik even verval in gedachtes of overtuigingen dat ‘iets mij toch niet lukt’ en ik luister naar de track… dan voel ik de immense beauty en kracht van mijn ziel. Hierdoor voel ik zelfvertrouwen en kan ik mijn aardse overtuigingen en gedachtes makkelijker loslaten. De live concerten op facebook en instagram vond ik iedere keer al zo mooi, maar in het echt kwam de muziek voor mij nog vele malen intenser binnen. Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige kado aan jezelf te geven! Nogmaals dank lieve Roger voor deze unieke en fijne ervaring! ”

Judith
“Tien deelnemers schudden elkaar spontaan de hand in een sfeervolle huiskamer met een brandende houtkachel en een vleugel. Handen geven, ik was het al twee jaar niet meer gewend. Een verademing. Wat een warm welkom. Roger creëert een sfeer die verbinding mogelijk maakt.

Een kennismakingsronde voorafgaand aan het concert geeft een wonderlijk gevoel van gelijkgestemdheid tussen mensen die een half uur eerder nog volslagen onbekenden waren voor elkaar.

Roger neemt plaats achter de vleugel. De geïmproviseerde klanken voeren direct naar het hart. De drukte in mijn hoofd als gevolg van alle turbulenties in de buitenwereld maakt plaats voor vredige verstilling.

Het melodische pianospel resoneert ook met de energie in de ruimte. Met mijn ogen dicht voel ik de verbinding met deelnemers die ik amper ken. Af en toe onderbreekt Roger zijn pianospel.

Eerst laat hij een kolossale klankzaal zingen door de ruimte. Dan loopt hij met een grote trom tussen de deelnemers die op matjes liggen en in fauteuils. De diepe klanken van de tromslagen gaan door mijn buikgebied als hij voor mij stilstaat. Na pianoklanken uit de hemel weer even terug in verbinding met de aarde.

We leven in tijden van verwarring en desintegratie. Oude structuren piepen en kraken op hun grondvesten. Maar het nieuwe heeft nog geen duidelijke gestalte. Gelukkig zijn er mensen die een vingerwijzing geven. Roger laat ervaren dat de Nieuwe Aarde niet in de toekomst ligt, maar ontstaat in het nu, uit de klanken van een virtuoos improvisatiespel.”
Pieter Baken
Doutzen Kroes en Sunnery James
Marian Valk op Linkedin

FAQ

Voor wie is deze sessie?

Het “Soul Symphony Privé concert” is een betoverende reis voor iedereen die van (piano)muziek houdt en verlangt naar een diepgaande en transformerende ervaring.
Of je nu een individu bent dat hunkert naar innerlijke groei, bewustzijn en een diepere verbinding met je ziel, of een stel dat samen de subtiele nuances van liefde wil verkennen, deze sessie is speciaal voor jou. Het is een unieke gelegenheid om jezelf te verliezen in de harmonie van intuïtieve muziek en je onder te dompelen in een bad van zuivere afstemming en onvoorwaardelijke liefde.

Als je verlangt naar:

  • Diepe Transformatie en Vrijheid: Je koestert de wens om de barrières te doorbreken die je weerhouden en omarmt met open armen een leven vol potentieel en vervulling.

  • Verbinding met je Ziel: Je zoekt naar de sleutel om de deur naar je innerlijke essentie te openen en je ware zelf te omarmen.

  • Inspiratie en Manifestatiekracht: Je wilt het vuur van creativiteit aanwakkeren en bewuste manifestatie in je leven aanwenden.

  • Innerlijke Rust en Uitlijning: Je verlangen gaat uit naar een moment van ontsnapping aan het voortdurende gekeuvel in je hoofd, en een thuiskomen in de warmte van je hart.

  • Liefdesverbinding Versterken: Als stel wil je je liefdesband verdiepen en je liefdesenergie versterken met een symfonie van klanken die je harten verbindt.

Dan is het “Soul Symphony Privé Concert” werkelijk een uitnodiging aan jouw innerlijke reiziger. Het is een intieme en verrijkende ontdekkingstocht die je uitnodigt om dieper in je eigen verhaal te duiken, om transformatie te omarmen en om jezelf te openen voor een nieuwe dimensie van liefde, bewustzijn en manifestatie. Deze ervaring nodigt je uit om uit je hoofd te stappen en te aarden in het weelderige landschap van je hart. 

Reserveer vandaag nog en schenk jezelf de kostbare gave van deze unieke, privé reis naar de kern van je wezen.

Deze ervaring is beschikbaar voor individuen en stellen, waarbij Roger zich zelfs afstemt op jullie liefdesenergie. Bovendien kan deze betoverende sessie ook op andere contexten worden toegepast, zoals families en teams, waarbij de muziek een weerspiegeling wordt van de gedeelde essentie.

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 20 jaar zet ik intuïtieve muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Ik wil deze challenge voor iedereen mogelijk maken. Het is echter ook zo dat ik mijn tijd en volle aandacht geef en bovendien een uniek stuk muziek componeer helemaal afgestemd op jouw essentie.

Alleen jij zult die track ontvangen en niemand anders is zoals jij dus jij bent de enige ‘eigenaar’ en ‘gebruiker’ van deze muziek. 

Natuurlijk blijf ik de componist (al laat ik de muziek dóór me heen ontstaan en ben ik zelf bijna niet meer aanwezig als ik speel). Dat betekent dat ik het recht heb de muziek nog voor andere doeleinden te gebruiken of zelfs in een album te zetten. Maar ik zal altijd toestemming aan jou vragen. 

Nu over de waarde uitwisseling in geld. Helaas is dit nog steeds de manier zoals het in onze realiteit werkt. Maar als je dit bedrag niet kunt betalen, dan stel ik voor om aan te geven welk bedrag je wél zou kunnen betalen of een andere dienst die je kunt leveren in ruil. Ben je bijvoorbeeld fotograaf, dan sta ik altijd open voor een ruildienst. Maar dan wil ik je mogelijk wel meer daar voor terug geven. Dat is eigenlijk zoals de wereld zou moeten werken he. Maar ja, ik moet ook mijn gezin onderhouden en de rekeningen betalen, net als jij 🙂 

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Hoe kan dat klinken...

Over mij

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll to Top