THE SHIFT 1-op-1 Traject

BECOME WHO YOU WERE MEANT TO BE

Jouw Reis naar Pure Essentie: Een Diepgaand Transformatie Traject

Voel je je vaak gevangen in oude patronen, beperkt door niet verwerkte emoties, of afgesneden van je authentieke zelf? Je bent niet de enige. In de razendsnelle wereld van vandaag raken velen het contact met hun diepere lagen kwijt. Gelukkig biedt ‘The Shift’ een veilige haven van transformatie in deze turbulentie.

‘The Shift’ is meer dan slechts een transformatie traject; het is een diepgaande ervaring die je helpt om de verbinding met je multidimensionale zelf te herstellen en het leven te manifesteren waar je echt naar verlangt. Door een harmonische fusie van intu√Įtieve muziek en resonantie coaching, verrijkt met elementen van lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, meditatie, human design en stemexpressie, ontsluiten we samen de deuren naar de onbekende diepten van je ziel.

Wat maakt “The Shift” zo’n unieke ervaring? ūüĆĆ Je Reis naar Multidimensionale Vrijheid

Je bent meer dan slechts ‘een lichaam’ of ‘een geest’. Je bent een wonderlijk samenspel van vele lagen, klaar om ontdekt te worden. Samen duiken we in alle facetten van jouw zijn, niet alleen voor heling, maar ook om je te laten schitteren. Je leert leven vanuit een heldere verbinding met je ziel en de universele bron, waardoor je je eindelijk √©cht gezien en gehoord zult voelen.

ūüéĻ Gepersonaliseerde Symfonie van de Ziel

Beeld je een muziekstuk in dat de melodische taal van jouw ziel vertolkt. Als meester intu√Įtief pianist, raak ik de toetsen aan die direct resoneren met jouw innerlijke wereld. Hoewel online iets minder intens, behoudt de muziek zijn magische kracht om je van binnenuit te transformeren.

ūüé§ Ontsluit de Helende Kracht van je Stem

Je stem is meer dan een instrument; het is een expressie van wie jij bent. Tijdens onze sessies krijg je de kans om je op een manier te uiten zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan, en zo een diepere heling en authenticiteit te ervaren.

ūüƆ Human Design: Jouw Persoonlijke Blauwdruk

Je leven is geen toeval. Met behulp van het Human Design systeem belichten we de unieke aspecten van jouw persoonlijke blauwdruk. Deze inzichten dienen als katalysator voor je transformatie, versterkt door muziek die speciaal op jou is afgestemd.

Wat Kun Je Verwachten?

Tijdens dit verdiepende traject ga je:

Blokkades Doorbreken: “Visualiseer dat je eindelijk voorbij die innerlijke criticus geraakt, die je al jaren in zijn greep houdt. Hoe zou het voelen om bevrijd te zijn van die zelfopgelegde begrenzingen?”

Hoger Bewustzijn Ontdekken: “Heb je ooit gevoeld dat je vastgeroest zit in dezelfde oude patronen en gewoontes? Hier zul je gereedschappen en inzichten vergaren die je helpen om deze cycli te doorbreken en een nieuw niveau van bewustzijn te betreden.”

Je Ware Zelf Omarmen: “Laat de maskers en rollen los die we opzetten om ons door de wereld te bewegen. Ontdek en omhels je ware zelf, en start met leven vanuit authenticiteit.”

Jouw Investering in Transformatie: De Shift Trajecten

Ontdek je volledige potentieel en manifesteer het leven dat je verlangt met The Shift transformatie trajecten. Deze sessies bevatten een rijke mix van intu√Įtieve muziek, lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, meditatie en stemexpressie om een diepere verbinding met je multidimensionale zelf te faciliteren. Elke sessie in een traject duurt 2 uur.

De Sessie bundels 

 1. De Sprong (3 sessies)

Een compact traject gericht op het in gang zetten van je persoonlijke transformatieproces. Dit traject is een uitnodiging om je oude patronen te doorbreken en een sprong te wagen naar je hogere zelf.

Voor wie?

 • Mensen die een snelle impuls zoeken om te beginnen met hun transformatie.
 • Ideaal voor nieuwkomers die willen proeven.¬†
 • Mensen die specifieke issues of blokkades hebben die relatief snel te adresseren zijn.

Wat krijg je?

 • Snelle maar diepgaande inzichten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Een directe ervaring van de kracht van intu√Įtieve muziek en stemexpressie.

Waarom kiezen voor dit traject?

 • Laagdrempelige manier om te ervaren of deze aanpak bij je past.
 • Kosten- en tijdeffici√ęnt.
Investering
 • Aantal sessies: 3
 • Investering:
  • Offline (Driebergen): ‚ā¨750
  • Online (via Zoom): ‚ā¨637
 1. De Reis (5 sessies)

Ga nog dieper met ‘De Reis’. Hier exploreer je verder je innerlijke werelden, begeleid door intu√Įtieve muziek die je ware zelf naar boven haalt en je helpt om je volle potentieel te leven.

Voor wie?

 • Mensen die bereid zijn een stap verder te gaan in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Degenen die een dieper begrip en een meer volledige ervaring wensen.

Wat krijg je?

 • Diepgaande inzichten die verder gaan dan een “quick fix”.
 • De mogelijkheid om meerdere aspecten van jezelf te onderzoeken en te transformeren.

Waarom kiezen voor dit traject?

 • Meer tijd om te werken aan complexere thema’s of blokkades.
 • Een evenwichtige mix van kosten en diepgaande waarde.

Investering

 • Aantal sessies: 5
 • Investering:
  • Offline (Driebergen): 5 sessies: ‚ā¨1150
  • Online (via Zoom): 5 sessies: ‚ā¨1030
 1. De Diepe Transformatie (8 sessies)

In dit omvangrijke traject krijg je de kans om een echte transformatie door te maken. Je zult werken aan het loslaten van oude patronen, het ontwikkelen van een hoger bewustzijn en het manifesteren van je diepste verlangens. Iedere sessie zal je ondersteunen met persoonlijke begeleiding en intu√Įtieve muziek, die speciaal voor jou wordt gecre√ęerd en naderhand wordt toegestuurd.

Voor wie?

 • Voor diegenen die volledig toegewijd zijn aan hun persoonlijke en spirituele groei.
 • Mensen die bereid zijn om oude patronen en beperkende overtuigingen los te laten.

Wat krijg je?

 • Een uitgebreid en volledig aangepast traject dat alle facetten van je zijn aanspreekt.
 • De tijd en ruimte om te werken aan duurzame verandering en het bereiken van hoger bewustzijn.

Waarom kiezen voor dit traject?

 • Voor maximale transformatie en impact.
 • Als je de diepste lagen van je ziel wilt verkennen en je volledige potentieel wilt ontgrendelen.

 nvestering

 • Aantal sessies: 8
 • Duur per sessie: 2 uur
 • Investering:
  • Offline (Driebergen): ‚ā¨1950
  • Online (via Zoom): ‚ā¨1650

In de offline prijzen zit ook de huur voor de zaal inbegrepen en andere kosten die dit met zich meebrengen.

Langere Trajecten (3 – 12 maanden)

Heb je behoefte aan een diepgaande innerlijke reis van minstens 3 maanden of langer? Dan bied ik ook langere trajecten aan, afgestemd op jouw individuele behoeften. Neem contact met me op voor meer informatie en om te bespreken hoe we samen een maatwerktraject kunnen cre√ęren dat past bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarnaast krijg je een uniek¬†cadeau na elke sessie:¬†In iedere sessie wordt live intu√Įtieve muziek ge√Įmproviseerd die precies is afgestemd op jouw persoonlijke energie en behoeften op dat moment. Deze muziek wordt na de sessie speciaal voor jou afgemixt en gemasterd. Je ontvangt jouw persoonlijk muziekstuk als deel van jouw Soul Symphony als een uniek geschenk (op mp3) om je verder te bekrachtigen op je pad. Dit is niet zomaar een extra, maar een diep persoonlijke touch die je alleen hier vindt.

Locatie

De meeste sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Driebergen, maar online opties via Zoom zijn ook beschikbaar zoals je hier boven hebt kunnen zien. 

Ben je klaar voor een transformatie die verder gaat dan je je kunt voorstellen? Boek nu je gratis kennismakingsgesprek en zet de eerste stap op je pad naar een leven van grotere voldoening en zelfrealisatie. De tijd is nu.

Je kunt eerst een gratis discovery call plannen met mij om kennis te maken met mij en te ervaren hoe ik werk. Je krijgt al direct mijn volle aandacht en inspiratie en zelfs een stukje muziek als je wil

Heb je kennis gemaakt en voel je een “JA!”, dan kun je hieronder direct het gehele traject van meerdere sessies boeken. Je boekt alleen de 1e sessie en betaald het gehele traject vooruit.

De volgende sessies gaan we in afstemming plannen samen. Iedereen volgt dit pad op zijn eigen unieke wijze en jij kiest de snelheid die bij jou past, in afstemming met mij. Je kunt het bijvoorbeeld iedere week plannen waardoor je een traject van bijvoorbeeld 8 weken (2 maanden) hebt. Of je kiest voor een langer traject en verspreid de sessies over 3 – 5 maanden. Dat is helemaal aan jou.

Na iedere sessie krijg je een nieuwe link om de eerstvolgende sessie te plannen. 

Ben je niet in staat om het gehele bedrag in 1 keer te betalen, neem dan gerust contact met me op om een persoonlijke betalingsafspraak te maken zodat je bijvoorbeeld in 2 – 4 termijnen betaald. Laat het me gerust weten wat voor jou mogelijk is.

Luister vast naar muziek

Testimonials

"The Shift' was a revelation! The personal transformations I experienced were profound and lasting. Roger Spees is a master of his craft, guiding each of us with care, compassion, and incredible talent. I feel reborn, more connected to my true self, and ready to face life's challenges with grace"
Jandra
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
"Attending 'The Shift' program was one of the most transformative experiences of my life. Roger’s ability to create music that resonates with your soul is extraordinary. I uncovered parts of myself I didn't even know existed and felt a connection to my true essence like never before. A truly healing and empowering journey!"
Sarah
Life Coach
"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian
Awareness Coach
‚ÄúA piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.‚ÄĚ
Ann Thu
Awareness Coach
“Zaterdag 12 maart zijn wij te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark & Annemiek
Vloggers
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‚Äėsamenspel‚Äô was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It‚Äôs a gift!‚ÄĚ
Eline
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben

FAQ

The Shift 1-op-1 sessies zijn bedoeld voor iedereen die verlangt naar persoonlijke groei, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Of je nu worstelt met zelftwijfel, oude patronen wilt doorbreken, je zielsverlangens wilt ontdekken, of gewoon op zoek bent naar meer harmonie in je leven, deze sessies zijn geschikt voor jou.

Zeker als je van muziek houdt en weet welke kracht er achter de juiste muziek schuilt en je deze kracht bewust wil toepassen in zuivere afstemming op jouw essentie. 

Het voordeel van een traject ten opzichte van losse sessies is dat je uiteindelijk minder betaald per sessie. Door boeking van meerdere sessies vooruit, krijg je korting per sessie. Bovendien is de diepgang en consistentie die het biedt groter voor jouw persoonlijke groei en transformatie. Hier zijn enkele voordelen:

 1. Diepgaande Transformatie: In een traject heb je de gelegenheid om dieper te graven in je persoonlijke groei en transformatieproces. Opeenvolgende sessies stellen je in staat om oude patronen grondiger te doorbreken en diepgaandere inzichten te verkrijgen.

 2. Consistente Begeleiding: Een traject biedt consistente begeleiding over een langere periode. Dit betekent dat je regelmatig contact hebt en voortdurend wordt ondersteund op je reis, wat kan leiden tot meer blijvende veranderingen.

 3. Persoonlijke Groei en Ontwikkeling: Met een traject kun je jouw persoonlijke groei en ontwikkeling op een gestructureerde manier volgen. Het stelt je in staat om stap voor stap te evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau en je diepste verlangens te manifesteren.

 4. Unieke Beleving: Elke sessie in een traject is speciaal voor jou ontworpen en afgestemd op jouw behoeften. Dit betekent dat je een unieke en gepersonaliseerde ervaring krijgt die is afgestemd op jouw groeipad.

 5. Kostenbesparing: Trajecten kunnen ook kosteneffectiever zijn dan het boeken van losse sessies, omdat ze vaak geprijsd zijn met een bundelkorting in vergelijking met de individuele sessieprijs.

In essentie biedt een traject een holistische en ge√Įntegreerde benadering van persoonlijke groei en transformatie, met meer diepgang en continu√Įteit dan losse sessies, en het kan je helpen om duurzame veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Tijdens een 1-op-1 sessie met Roger Spees, de Intu√Įtief Pianist en Soul Guide, duik je diep in het rijk van harmonisatie en transformatie. De sessies zijn altijd in afstemming op jou als uniek mens en worden intu√Įtief samengesteld in het moment.
In de sessies worden verschillende technieken gebruikt zoals Soul Guidance , intu√Įtief afgestemde muziek, intenties,¬† soundhealing, meditatie, human design,¬† bewustwordingsoefeningen en stemexpressie, afhankelijk van jouw behoeften en doelen. Het is een unieke ervaring die is afgestemd op jouw persoonlijke reis.

Je kunt verwachten dat je een diepgaande innerlijke reis zult maken, waarbij de helende kracht van muziek wordt ingezet om genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie te bevorderen. Deze sessies zijn ontworpen om je te helpen verbinding te maken met je ziel, oude blokkades los te laten en je ware potentieel te ontsluiten.

Elke sessie duurt meestal 1,5 – 2 uur maar de duur kan vari√ęren afhankelijk van jouw behoeften en doelen.

Om een 1-op-1 sessie te boeken, kun je kijken op deze pagina en kiezen wat je graag wil. Je kunt ervoor kiezen om 1 sessie te boeken of een geheel traject van 10 sessies. Heb je andere wensen, neem dan contact met me op, dan kan ik een programma op maat voor je aanbieden. 

The Shift 1-op-1 sessies kunnen zowel online als in persoon plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en locatie.

Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname aan de sessies, behalve een open geest en de bereidheid om jezelf toe te staan te verschuiven en te transformeren.

Als je op dit moment in je leven niet de mogelijkheid hebt om de financi√ęle investering te doen, dan kan ik dat goed begrijpen.
Ik wil dit voor iedereen toegankelijk houden. Ik ben er van overtuigd dat The Shift sessies werkelijk levensveranderend kunnen zijn en je op de lange termijn zelfs kunnen ondersteunen bij meer inkomen manifesteren. 

Maar voor nu bied ik je graag een persoonlijke prijs. Neem gerust contact met me op om dit te bespreken. 

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 40 jaar zet ik muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intu√Įtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intu√Įtief afgestemd op de bron van liefde.¬†

 

Intu√Įtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecre√ęerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intu√Įtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert.¬†

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Soul Guidance is een diepgaande begeleiding waarbij een ervaren Soul Guide je op een reis van bewustwording en transformatie leidt.

Deze gids is als een betrouwbare metgezel die je helpt om verbinding te maken met je innerlijke kern, je diepste verlangens en je levensdoel.

Door persoonlijke sessies, wijsheidsoverdracht en intu√Įtieve inzichten, biedt een Soul Guide begeleiding op maat om oude patronen te doorbreken, belemmeringen te overwinnen en je te ondersteunen bij het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn en vervulling.

Het is een reis van diepe verbinding met jezelf, waarbij je door de begeleiding van een Soul Guide je eigen innerlijke wijsheid ontdekt en een pad cre√ęert naar een leven dat in lijn is met je ware zelf en potentieel.

Ik, Roger Spees, ben splenic projector in Human Design dus een geboren guide. Ik heb minstens 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen om meer in contact te komen met wie ze werkelijk zijn en de verbinding met de ziel te versterken. Dit doe ik intu√Įtief en daarbij gebruik ik afgestemde muziek om dieper te gaan dan woorden ooit kunnen gaan.¬†


Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik B√ČN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek.¬†

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?¬† Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon ūüôā Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde.¬†

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door ūüėȬ†

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Hi, ik ben Roger Spees, de Intu√Įtief Pianist, Componist en Soul Guide.

Mijn reis van de afgelopen 2 decennia heeft zich geweven tussen de klanken van intu√Įtieve muziek en de diepgaande transformatie van de ziel. Als een toegewijde muzikant en begeleider, heb ik mijn specialiteit gevonden in het cre√ęren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Ik nodig je uit om de betoverende klanken van de piano te ervaren, waar ik de piano gebruik als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodie√ęn te laten stromen. Maar dat is slechts het begin.

Naast de piano, omring ik mezelf met de etherische tonen van kristallen klankschalen, de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten, en andere wereldinstrumenten. Ik put uit de helende klanken van mijn eigen stem, een instrument dat resonantie brengt tot in de diepste lagen van je ziel. Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Ik ben meer dan alleen een muzikant; ik ben een Soul Guide. Mijn missie is om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Samen nemen we een duik in het rijk van harmonisatie en transformatie, waarbij we de kracht van muziek gebruiken als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook maak ik gebruik van het Human Design systeem ter ondersteuning van onze reis.

Mijn visie is om een wereld te cre√ęren waarin mensen in contact staan met hun hogere zelf, hun ware potentieel omarmen en hun eigen symfonie van het leven componeren. Ik wil een bron van inspiratie en begeleiding zijn voor hen die op zoek zijn naar persoonlijke groei, bewustwording en transformatie.

Ik bied ook op maat gemaakte composities die de unieke reis van individuen weerspiegelen, evenals zowel 1-op-1 als groepstransformatieprogramma’s die diepgaande transformatie mogelijk maken.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intu√Įtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll to Top